2022-08-11 23:03:57

Niels F. efter exit: Bedre at slutte som nummer seks

Niels Frederiksen fortæller, at det måske havde været bedre, hvis Brøndby sluttede som nummer seks i sidste sæson, fordi de har brugt mange kræfter i de europæiske kampe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby gjorde alt, hvad de kunne, men det var ikke nok mod Basel, som sendte dem ud af Conference League efter en straffesparkskonkurrence.

Efterfølgende var Niels Frederiksen tydeligt skuffet, men han havde også ros til overs for sine spillere.

- Jeg synes ikke, jeg kan sætte en finger på det, som spillerne leverer inde på banen. Jeg synes, de leverer en rigtig fin præstation. De giver alt, hvad de har. Det gør de, men det er klart, at der er momenter, hvor der er kvalitetsforskel. Basel er stadigvæk et godt hold.

- Det kan godt være, at de ikke er et Champions League-hold, som de var for syv-otte år siden, men det er stadigvæk et rigtig godt hold, og vi står egentlig fint i mod, og vi var jo med til den bitre ende, men desværre var det ikke nok i dag, siger han til TV 2 Sport efter kampen.

Efterfølgende fortalte cheftræneren, at det måske havde været bedre, hvis de ikke var endt i Europa, nu når det ikke endte med et gruppespil.

- Når vi ryger ud her, så havde det været meget bedre, hvis vi var blevet nummer seks i Superligaen sidste år og slet ikke havde spillet nogle europæiske kampe, fordi vi har brugt ekstremt mange kræfter.

- Vi har en trup, der er relativt tyndslidt, og vi får også nogle skader i dag, som er lidt en udfordring lige nu. Sådan er det at spille mange kampe med en trup, som måske lige knap er helt bred nok til det på alle positioner, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby skal i aktion igen på søndag, hvor de skal op i mod OB på Brøndby Stadion i 3F Superligaen.

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0