2022-08-15 12:07:01

Skadesopdatering i Brøndby: Bekymret over Blas

Brøndby er for tiden ramt af flere skader, og især skaden til Blas Riveros bekymrer træner Niels Frederiksen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Niels Frederiksen måtte stille med en lidt overraskende startopstilling i søndagens kamp mod OB, da flere Brøndby-profiler er ramt af skader. 

Mads Hermansen, Simon Hedlund og Blas Riveros er alle blevet skadet efter kampen i Conference League-kvalifikationen mod Basel, men især Riveros-skaden skaber bekymring. 

- Vi skal have lavet en skanning på Simon Hedlund og Blas Riveros mandag, så vi kan se, hvad skadernes omfang er. 

- Jeg er rimelig optimistisk i forhold til Hedlund, men jeg er lidt mere bekymret i forhold til Blas, når vi snakker antal af uger. 

- Mads Hermansen har en lille overbelastningsskade, men han trænede med i går. Vi testede ham i går, og der bestod han testen, men så var der lidt reaktion på det i dag. 

- Mads er 100% i spil til AaB, det er der slet ikke nogen tvivl om. Men når vi har en god alternativ løsning, så skal vi heller ikke forcere noget, fortæller Niels Frederiksen. 

Frederik Alves måtte også lade sig udskifte i kampen mod OB, men der er heldigvis ikke tale om en skade. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alves fik bare krampe, så der var ikke noget i det. Der er ikke noget i det, så han er klar til at spille igen næste gang, fortæller Brøndby-træneren. 

Brøndby er især ramt af skadesudfordringer på deres backs, hvorfor Christian Cappis og Daniel Wass måtte spille på de to backs i kampen imod OB. 

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0