3F Superliga -Skuffet BIF-træner: Vi var bedst mod FCK
2020-07-13 08:51:01
Foto: Getty Images

Skuffet BIF-træner: Vi var bedst mod FCK

Brøndby-træner Niels Frederiksen er skuffet over, at det ikke blev til en sejr over FC København, for de blå-gule var bedst i størstedelen af kampen, mener han.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 33. runde

FT

FCK

0 - 0

BIF

Brøndby spillede søndag 0-0 mod FC København foran over 7.000 tilskuere i Telia Parken, og efter kampen var cheftræner Niels Frederiksen skuffet.

Han mener, at de blå-gule var bedst i størstedelen af kampen.

- Vi er skuffede, fordi vi gik efter at vinde, og vi følte egentlig, vi var det bedste hold i de fleste perioder, siger Niels Frederiksen.

- FCK havde også deres perioder, men ellers syntes vi, at vi var bedst. Vi skabte det, der skulle til, og vi synes, at vi skulle have vundet.

- Den sidste halve time i første halvleg er vi rigtig godt tilfredse med, og vi spillede med en god form for positiv arrogance, hvor spillerne viste en tro på tingene og en selvtillid med bolden.

- Defensivt så det igen fint ud, og det har det jo gjort længe. Der var mange ting, der så godt ud, men jeg er ærgerlig over, at vi ikke fik den sidste kvalitet i de ting, vi lavede.

Fremhæver ung trio
Niels Frederiksen roser den unge trio Morten Frendrup, Jesper Lindstrøm og Andreas Bruus for deres indsats i kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Spillerne skal have kæmpe cadeau, også de unge. De tacklede det fantastisk, og jeg synes virkelig, de spillede en god kamp.

- Frendrup var ekstremt dygtig derinde. 'Jobbe' (Jesper Lindstrøm, red.) spillede det bedste, vi har set længe. Bruus på backen gjorde det også rigtig godt, så længe kræfterne holdt.

- Alle spillerne leverede en god kamp i dag, og de fortjener alle stor ros, både for præstationen og for den måde, de arbejder hårdt på.

Brøndby havde mod slutningen bolden i kassen, men målet blev underkendt for offside. Niels Frederiksen gider dog ikke bruge tid på kendelsen.

- Der var ikke offside, men jeg vil ikke stå og pive over det. I torsdags fik vi et mål mod Nordsjælland, hvor der var offside, som ikke blev dømt, og sådan går det op og ned, siger cheftræneren.

Niels Frederiksen er ganske tilfreds med Brøndbys præstationer i mesterskabsspillet indtil videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har kun vundet to kampe, men også kun tabt én. Vi har kun lukket tre mål ind, men har så scoret lidt for få. Men samlet set har vi jo klaret os bedre i slutspillet, end FCK har, siger Niels Frederiksen.

Brøndby har otte point op til AGF på tredjepladsen.


Foto: Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 33. runde

FT

FCK

0 - 0

BIF

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0