2023-05-25 10:34:19

Værdiaftale på plads i Brøndby

Brøndby meddeler, at klubben er nået til enighed med Fanafdelingen om en fælles værdiaftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

BIF

5 - 1

FCN

Det lysner langt om længe på Vestegnen.

Igennem en længere periode har flere af Brøndbys mest inkarnerede fans boykottet stemningen på både hjemme- og udebane som reaktion på GFH's indtog i klubben, men nu er de blågule nået til enighed med Fanafdelingen om en fælles værdiaftale.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside torsdag formiddag.

Her fremgår det, at aftalen består af to underskrevne dokumenter, hvoraf det ene er juridisk bindende, mens det andet er formuleret som en hensigtserklæring.

‘Aftale om kultur og arv’ er den juridisk bindende, og her er der nedfældet en række punkter, der skal sikre, at Brøndby holder fast i klubbens nuværende udtryk.

Blandt andet fremgår følgende.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Værdiaftale på plads i Brøndby
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

- Brøndby IF vil fortsat spille i gul og blå, medmindre andet er påkrævet af Divisionsforeningen eller i henhold til love eller regler (f.eks. vedrørende farver på tredjetrøjer).

- Brøndby IF vil ikke skifte klubnavn eller -logo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Administrative medarbejdere i Brøndby IF skal have deres arbejdssted og den daglige ledelse i Brøndby Kommune, medmindre medarbejderne arbejder hjemmefra eller lignende.

Lars B. Pedersen, der er formand for Fanafdelingen, sætter følgende ord på værdiaftalen.

- Vi har brugt de seneste par uger på en tæt dialog med klubben, hvor vi har afholdt en række konstruktive møder, og i dag er jeg personligt stolt over, at vi kan præsentere en samlet aftale, der markerer et historisk øjeblik i klub/fan samarbejdet. 

- Ikke blot i Danmark, men også internationalt, da dets sidestykke ikke findes magen til. Som det fremgår af den samlede aftale, så imødekommer den på lange stræk mange af de ønsker og krav, vi havde, da vi startede processen. 

- Den samlede aftale giver klubben og fans en ny, formaliseret form hvorfra klub/fan samarbejdet kan udvikle sig ad åre. Det er med andre et ord et rigtig stærkt udgangspunkt for os at arbejde videre fra, siger Lars B. Pedersen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 31. runde

FT

BIF

5 - 1

FCN

89 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce