2023-02-03 23:29:58

Winther overraskede Brøndby-chef i sejr: Han gør vores trup bedre

Brøndby-cheftræner Jesper Sørensen sender en stor ros til Frederik Winther, som fredag fik sin uoffcielle debut. Midtstopperen leverede nemlig en flot kamp, hvor Sørensen blev en smule overrasket.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

48'
0 1
Axel Björnström
Mål
68'
1 1
Daniel Wass
Mål på straffe
83'
2 1
Simon Hedlund
Mål

I det næste halve år er Frederik Winther at finde i Brøndby IF, da Augsburg har sendt ham til Vestegnen på en lejeaftale.

Det faldt på plads på Deadline Day, og tre dage senere skulle Winther så i aktion for første gang, da Brøndby tørnede sammen med AIK Stockholm i Portugal.

bold.dk var til stede på Estadio Algarve og kunne se Winther levere en flot kamp, hvor han spillede samtlige 90 minutter og havde en afgørende aktion til sidst, og han får da også stor ros af cheftræner Jesper Sørensen.

- Han klarede det godt. Han trænede for første gang med sine nye holdkammerater torsdag, så det var en ret flot præstation fra hans side af. Han kommer også fra ikke at have spillet ret meget i Bundesligaen, hvor han nu gik ind og spillede 90 minutter her. 

- Han endte med, at han faktisk godt kunne stå igennem, hvor han havde en god aktion til sidst. Han blende fint ind med sine holdkammerater, og det var godt at se, siger Jesper Sørensen til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

Winther fik derfor chancen med det samme efter en lang periode i Augsburg, hvor han ikke har fået spilletid.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Winther overraskede Brøndby-chef i sejr:  Han gør vores trup bedre
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Sørensen er derfor også overrasket over, at Winther formåede at finde sig hurtigt til rette i Brøndby-defensiven.

- Han er kommet fra en opstart i Augsburg, hvor jeg ved, at de også går meget til den, men jeg er overrasket over, at han spillede så godt ind med sine nye holdkammerater. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han kendte selvfølgelig Mads Hermansen fra tidligere, men ellers har han ikke spillet med nogle af de andre, og det gjorde han rigtig fint. 

- Frederik kan tilbyde os noget andet. Han er en rigtig dygtig spiller, også med bolden. Han har et rigtig godt venstre ben, som vi ikke har i truppen i forvejen, så han gør vores trup bedre og bredere, lyder det fra Jesper Sørensen på et meget koldt Estadio Algarve fredag aften.

Brøndby IF vandt opgøret mod AIK Stockholm med 2-1.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

BIF

2 - 1

AIK

48'
0 1
Axel Björnström
Mål
68'
1 1
Daniel Wass
Mål på straffe
83'
2 1
Simon Hedlund
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0