2022-09-23 13:07:02

Tidl. SL-spiller er glohed i Serie 1: Regnet med mere

Rolf Toft har scoret hele 11 mål i otte kampe for Brønderslev IF i Serie 1, men angriberen siger til bold.dk, at han havde regnet med flere mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

11 mål i otte kampe er den tidligere AaB-angriber Rolf Toft noteret for i Serie 1, hvor han tørner ud for Brønderslev IF. 

Selvom målene er blevet haglet ind, så er han ikke helt tilfreds. Brønderslev indtager nemlig blot en femteplads i Serie 1 Pulje 6, og det skuffer Toft. 

Angriberen siger til bold.dk, at han havde regnet med at score flere mål. 

- Jeg synes, at det har været op og ned som holdet. Vi har haft skader og afbud, og så ødelægger det lidt rytmen for holdet, og så går det også lidt ud over mig. Vi har ikke været for skarpe i begge ender, siger Rolf Toft til bold.dk. 

Nu har du jo scoret 11 mål i otte kampe. Er du tilfreds med det?

- Som sæsonoptakt havde jeg nok regnet med at score mere, og at vi havde lagt bedre i tabellen. Om det så er mig eller andre. Vores anfører valgte at tage en pause, lige før sæsonen startede, og det har nok ramt os hårdere, end vi lige havde regnet med. Her kom tilbage i lørdags, så det betød noget, at man mistede en stamspiller i starten af sæsonen. 

30-årige Toft skiftede til Brønderslev i november 2021, og han nyder at være en del af serieklubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er helt fantastisk. Det har været en god klub at komme til, og der er nogle gode mennesker, så det har gået gnidningsfrit. 

Angriberen fortæller også, at mandskabet snakkede om oprykningen inden sæsonstart, men efter den mindre gode start er den snak forstummet. Toft har dog ikke opgivet håbet. 

- Det kan sagtens vende. Alle hold slår alle i rækken, så den er svær at spå om. Så det er svært at sige, hvad de enkelte kampe kommer til at ende, men det gør det også mere interessant, siger Rolf Toft til bold.dk og tilføjer, at holdet er haft det mest vanskeligt mod Aabybro og Aalborg KFUM. 

Toft er en af de rutinerede skikkelser på holdet, da han både kan skrive Superliga-kampe og udlandsophold i Island på CV’et, og han blev endda dansk mester med AaB i 2014.

Angriberen er noteret for 22 Superliga-kampe for AaB med et mål og en assist til følge. 

Brønderslev har 11 point efter otte kampe, og det er syv point efter Aabybro i toppen af puljen. Rolf Toft og co. møder Aalborg KFUM søndag 25. september.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0