2. Division -Brønshøj-bomber har masser af tilbud
2009-06-26 14:33:53
Foto: Thomas Kjær / bold.dk

Brønshøj-bomber har masser af tilbud

Anders Jochumsen ved endnu ikke, hvor han spiller efter ferien. Han har fået en del tilbud, og dem vil han tygge på i den næste uges tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Inden FC Amager gik konkurs, nåede flere spillere at vise prøver på deres talent. En af disse var Anders Jochumsen, der på trods af en forkortet sæson nåede at sende bolden i nettet 12 gange. Siden april har angriberen spillet for Brønshøj, men hvor karrieren fortsætter næste sæson, ved Jochumsen endnu ikke.

- Jeg har snakket med Brønshøj-træner Bo Henriksen, og de vil gerne prøve at strikke et tilbud sammen, siger Jochumsen til bold.dk.

Bomberen er bestemt heller ikke afvisende for tanken om 1. division, men han vil ikke spille i Jylland.

- Jeg vil da gerne spille i 1. division, men det handler om at træffe det rigtige valg. Jeg er blevet 28 år, så det skal være det rigtige tilbud. Det, det handler om, er, at økonomien skal være i orden, og så skal det være spændende, siger Jochumsen, der angiveligt har fået masser af tilbud.

- Nu holder jeg en uges ferie fra på mandag og tygger på de tilbud, jeg har fået og ser, om der tikker noget andet ind, slutter angriberen.

Jochumsen siger ligeledes, at han også har været i kontakt med sin tidligere træner i FC Amager, Michael Madsen, der netop er tiltrådt i Vanløse, men han mener ikke, at Vanløse har de nødvendige midler.


Foto: Thomas Kjær / bold.dk

17 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce