2. Division -Tidligere OB'er ny Hveps
2009-08-13 21:00:12
Foto:

Tidligere OB'er ny Hveps

Brønshøj har sikret sig 25-årige Lasse Rostholm, der vil bruge efteråret på at finde finpudse målnæsen og skyde Hvepsene til toppen af 2. division Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere OB’er Lasse Rostholm er de næste seks måneder at finde på Tingbjerg Idrætspark, hvor han skal hjælpe Brønshøj med at indfri forventningerne om en topplacering i 2. division Øst.

Brønshøj i 2. division Øst har ambitioner om at spille med i toppen af rækken igen i denne sæson, og det kommer fint overens med Rostholms planer.

- Jeg tager efteråret i Brønshøj, og vil bruge det som et springbræt til at komme op på højere niveau. Jeg  mangler lidt form, og spiller ikke i weekenden, men jeg regner med at være spilleklar i løbet af en uges tid, fortæller Rostholm til bold.dk.

- Jeg har været i dialog med forskellige klubber, men det har ikke været muligt at finde den rette konstellation før nu. Jeg har været vant til at spille med i den sjove ende af tabellen, og det skulle også gerne være tilfældet her. Ligesom det har været vigtigt for mig at finde et sted, der kunne give mig plads til mit studie, der starter i september.

Lasse Rostholm står noteret for 20 U-landskampe, og har udover OB repræsenteret Hvidovre, Silkeborg og Herfølge.


Foto:

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce