2. Division -Unge hvepse vil spille med i toppen
2009-08-14 10:48:27
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Unge hvepse vil spille med i toppen

Der har været stor udskiftning i Brønshøjs spillertrup, men cheftræner Bo Henriksen regner stadig med, at hvepsene skal spille med i toppen af 2. division Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere OB- og Svenborg-spiller Metin Celik, Mikkel Jensen, Samir Wadi fra Lyngby, Venhar Sabani fra B. 93, den tidligere FC København-spiller Thomas Christiansen samt Lasse Rostholm, der i sidste sæson, hjalp Herfølge op i SAS Ligaen, er de seneste nye ansigter i Brønshøj.

Klubben, der sidste år sluttede på tredjepladsen i 2. division Øst, har fortsat planer om at spille med i toppen af rækken, selvom man har sagt farvel til spillere som Rasmus Marvits, Danni König, Mads Westh og Anders Jochumsen.

- Der er mange spillere, der har forladt os, og nu må vi se, om det ikke lykkes at køre et nyt koncept ind. Jeg synes, vi har et fantastisk hold med en masse spændende individualister. Vores trup er blevet yngre og gennemsnitsalderen er vel 23 et halvt år nu, siger Brønshøj-træner Bo Henriksen til bold.dk og fortsætter:

- Det var ikke planen. Rent erfaringsmæssigt er vi sat lidt tilbage, men når det så er sagt, er jeg utroligt glad for, at vi har fået nogle folk ind, der er villige til at lære og ærgerrige. De vil give den hele armen til træning, og det gør det kun endnu sjovere at være træner, men stiller selvfølge også krav til trænerteamet.

- Jeg mener stadig, at vi har holdet til at spille med i toppen. Det er absolut målsætningen, men vi skal også vise det på banen. Det kræver hårdt arbejde, og vi har brug for lidt tid og tilvænning.
De økonomiske ressourcer er begrænsede i Brønshøj, og derfor er det nogle andre fortrin, der skal sikre hvepsene oprykningen.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ikke har millioner af kroner, men vi har nogle mennesker omkring klubben, der gør, at der er en fantastisk stemning. Vi har nogle fantastiske supportere, og vi gør utroligt meget for, at den enkelte har det godt både træningsmæssigt og socialt. Det er nogle af de dyder, vi skal prioritere højt i forhold til det økonomiske, hvor der er klubber, der har flere penge end os.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brønshøj åbnede sæsonen med at få en 1-4-øretæve af oprykkerne fra B.1908. Lidt opmuntring hentede man i midtugen, hvor det kommende Sjællandsserie-mandskab B. 1973 blev slået 5-1 i Landspokalturneringen.

houlind@bold.dk


Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce