2023-03-17 09:22:01

Brønshøj-boss forventer busfuld af fans på Fyn: Skal nok være parat

Brønshøj-cheftræner, Thomas Westh Hansen, siger til bold.dk, at der venter et spændende oprykningsspil i Danmarksserien, og han tror, at fansene kommer til at strømme til Fyn på lørdag.  

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

Brønshøj Boldklub indleder jagten på at komme tilbage i de danske divisioner, når ‘Hvepsene’ skal en tur til Fyn for at møde Marienlyst i Danmarksserie-oprykningsspillet.  

Marienlyst er dog kommet over med tre point sammen med Holbæk, Avarta og Vejgaard grundet puljesejrene, mens Brønshøj, Frederikssund, Odder og Ringkøbing har nul point.  

Den første opgave for Brønshøj Boldklub er mod Marienlyst på Fyn på lørdag.

Brønshøj-cheftræner, Thomas Westh Hansen, siger til bold.dk, at det bliver en hård kamp, men han håber, at mange Brønshøj-fans på lægterne kan give holdet et ekstra boost.  

- Jeg synes, at vi står et godt sted og har forberedt os fint. Vi har haft de skader, som er forventeligt, men der har været ingen alvorlige skader. VI glæder os til at komme i gang, og spillerne glæder sig. Vi skal nok være parate.  

- Vi ser frem til, at der kommer en busfuld af Brønshøj-fans til Marienlyst, så vi kan byde Marienlyst op til dans, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk.  

Artiklen fortsætter efter billedet

Brønshøj -Brønshøj-boss forventer busfuld af fans på Fyn: Skal nok være parat
Foto: Brønshøj

Hårdt
Brønshøj-cheftræneren fortæller, at holdet skal forsøge at hente forspringet til de andre konkurrenter på tre point, og han tror på holdets evner. Klubben har blandt andet hentet Youssef Toutouh lige op til forårssæsonen.

- Det bliver spændende, sjovt og interessant. Det bliver 14 hårde kampe, hvor det godt kan være marginaler, der afgør det. Det er alle hold, der tidligere har været i divisionerne, og det er hold, som har en ambition om at ville op i divisionerne igen.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tror, at det bliver hårdt og lige. Jeg har en stor tiltro til os selv med den stamme, som vi har fået og de nye spillere, som vi har hentet ind. De har gjort det flot, men det bliver svært, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk og tilføjer om forspringet på tre point.  

- Det giver dem en vis favorithånd. En ting er, at holdene er blevet nummer ét i puljerne. Det næste er, at de har tre point. Det er et hul, som vi skal have lukket.  

- Der er mange point at spille om endnu, men i vores pulje blev Holbæk nummer ét ved at være to mål bedre, fordi vi spillede uafgjort i den sidste kamp i grundspillet. Lad os nu se.

Der er tre hold, der ender med at rykke op fra Danmarksserien.  

Opgøret mellem Marienlyst og Brønshøj sættes i gang lørdag 18. marts klokken 13.30.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce