2022-07-01 14:50:01

Brønshøj får succestræner og tidl. divisionsprofil

Den tidligere Fremad Amager-spiller Cem Vardar og den erfarne træner Emrah Kahveci skal fremover stå i spidsen for Brønshøjs Serie 1-hold, og de glæder sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brønshøjs Serie 1-hold har fået styr på trænersituationen inden den kommende sæson, og det bliver to erfarne herrer, der kommer til at sidde på trænerbænken.  

Cem Vardar har stor erfaring fra de danske divisioner som spiller, hvor han blandt andet har tørnet ud for Fremad Amager og Brønshøj. For Amager-klubben fik han hele 198 kampe og var en stor profil.  

Emrah Kahveci har derimod haft stor succes som træner for først Nørrebro FF i Serie 1 og senest Hundige Boldklub i Serie 4.  

Nu skal Vardar og Kahveci danne trænerduo i den kommende sæson for Brønshøjs Serie 1-hold, som klubben også kalder for sit U23-hold.  

Emrah Kahveci siger til bold.dk, at trænerduoen glæder sig til at blive en del af Brønshøj.

- Jeg er megaspændt. Vi har haft en dialog med Brønshøj i snart 14 dage, og de har fortalt os om klubbens planer og projekt. Det har været for godt til at sige nej til for Cem (Cem Vardar, red.) og mig. Vi er motiverede, og vi er klar til at starte det nye koncept med U23-spillere derude. Vi glæder os til at møde truppen, siger Emrah Kahveci til bold.dk.

Vardar og Kahveci er også glade for, at det netop er Brønshøj, som de skal prøve deres trænertalenter af i.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver rigtig godt. Brønshøj er en kæmpe klub, og vi har ikke tvivlet på, hvad vi skulle gøre, da de kontaktede os. Brønshøj har en stor fankultur, og de har store projekter angående deres førstehold og andethold.  

- Det er en fantastisk mulighed, som vi har fået. Jeg skulle ikke tænke over det, da den her mulighed kom. Hundige har også været fantastisk. Det er en fantastisk klub med fantastiske faciliteter, men Brønshøj er bare et andet sted i forhold til mine forventninger og min udvikling, siger Emrah Kahveci til bold.dk.  

Cem Vardar og Emrah Kahveci har spillet sammen i Skjold, og trænerduoen tror, at dynamikken mellem de to kan skabe resultater på banen for Brønshøjs Serie 1-hold.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0