2023-03-18 09:00:02

Brønshøj har store ambitioner: Youssef Toutouh kan gøre forskellen

Brønshøj-profilen Nicholas Marfelt siger til bold.dk, at klubben går efter at rykke op i 3. division, og Youssef Toutouh kan være med til at give holdet de sidste procenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

Det venter et spændende forår for Brønshøj Boldklub, da mandskabet er med i kampen om tre oprykningspladser til 3. division. 

Inden forårssæsonen er den tidligere Superliga-spiller Youssef Toutouh blevet en del af Brønshøj, og det kan vise sig at være afgørende for ‘Hvepsene’, siger Brønshøj-profilen Nicholas Marfelt til bold.dk. 

- Vi ved alle sammen godt, hvad han er i stand til. Jeg har selv gået fra højere til lavere niveau. Han er godt klar over, at han ikke er i god nok form, men man kan bare se på hans touch og måden, han tænker på. 

- Det glemmer man ikke. Han er vanvittigt dygtig teknisk, og han bliver en kæmpe gevinst, om han kan spille 90 minutter eller 30 minutter, siger Nicholas Marfelt til bold.dk. 

Marfelt nævner, at Toutouh vil være vanvittig for Brønshøj, hvis han kommer i form til at spille 90 minutter. Mindre kan dog også gøre det. 

- Hvis vi skal jagte et resultat, og vi er bagud med 0-1, så er han en spiller, der sætter gang i det hele. Han er vildt dygtig til at åbne modstanderen, og han tænker langt hurtigere end mange spillere i Danmarksserien. 

- Hvis han skal bruges til det, er han også en kæmpe gevinst. Med 30 minutter tilbage kan man sætte ham ind, og han er frisk. Spillet er måske blevet lidt indianerfodbold, så er han en spiller, som kan lirke modstanderne op, siger Marfelt og tilføjer, at Toutouh går ydmygt til opgaven. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Brønshøj -Brønshøj har store ambitioner: Youssef Toutouh kan gøre forskellen
Foto: Brønshøj Boldklub

En af favoritterne
Marfelt mener, at Brønshøj har fået tilgang af et par gode offensive spillere udover Toutouh som eksempelvis Oliver Carrara. Klubben har til gengæld sagt farvel til Martin Jensen. 

Bredden er generelt blevet styrket, og han ser holdet som en af favoritterne til at tage billetten op i 3. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg forventer, uden at det skal lyde helt sort og hvidt, at de østlige hold kommer til at være spilstyrende, mens de vestlige hold kommer til at være mere fysiske. Så mange af kampene kommer til at være, hvem der har dagen. 

- Jeg tror, at der er mange, der ser os som en af de tre favoritter, og det tror jeg også selv, at jeg hælder til, men det er svært, for jeg kender kun Avarta, Frederikssund og Holbæk. 

- Jeg går ind til foråret med målet om at rykke op, og det ved jeg også, at der er mange, der gør, siger Nicholas Marfelt til bold.dk. 

Brønshøj Boldklub møder Marienlyst på udebane i den første kamp i oprykningsspillet denne lørdag med kampstart klokken 13.30 i Marienlyst, og Brønshøj tager nul point med over fra gruppen. 

Avarta, Marienlyst, Holbæk og Vejgaard har tre point hver grundet gruppesejrene.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce