2022-06-18 06:30:02

Brønshøj-profil med udløb: Åben for at blive

Martin Jensen ved ikke, hvad fremtiden bringer, da hans aftale udløber efter denne sæson. Jensen er dog åben for at blive, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min aftale udløber om 16 dage (30. juni, red.).

Martin Jensen har været en af de store Brønshøj-profiler i denne sæson, men den tidligere divisionsspiller har udløb efter denne sæson. 

Derfor ved den 35-årige kantspiller ikke, hvad fremtiden bringer. Han siger dog til bold.dk, at han er åben for at blive i klubben, men det hele skal passe sammen.  

- Jeg er åben for at blive, men det skal harmonere med, at det kan lade sig gøre. Jeg har også en familie og andre ting, som jeg prioriterer, når jeg er blevet en ældre herre. Det er også, om klubben er gearet til det. 

- Jeg har en god aftale med klubben om, at jeg kun træner to-tre gange om ugen. Om klubben er villig og gearet til det, eller den vil have noget nyt ind for at tage over, det må de finde ud af. Det tager jeg meget stille og roligt. Ellers er der vel andre, som er interesserede, siger Martin Jensen til bold.dk.

Brønshøj har haft en sæson, der har været meget op og ned, men i de seneste fem Danmarksserie-kampe har mandskabet triumferet. 

- I starten af sæsonen havde vi rigtig meget stolpe ud, og vi kunne ikke score mål. Det seneste stykke tid har vi bygget på, så vi kan score mål på stort set alle chancer. Før har vi spillet forskellige formationer, men nu tror jeg, at vi har fundet en formation, der passer godt til os, siger Martin Jensen til bold.dk.

Hvepsene indtager sjettepladsen i Danmarksserien Pulje 1, og i den sidste kamp i sæsonen skal Jensen og co. møde Ishøj IF. Ishøj kommer til at vinde puljen og har hele 25 point ned til Brønshøj.

Martin Jensen har en fortid i Fremad Amager, HB Køge, Rishøj, Slagelse og Ringsted.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0