2022-09-26 11:31:01

DS-drama: Tidl. BIF-talent leverede vanvittigt mål

Oskar Tranberg scorede fra midten for Brønshøj mod B 1908 i DS, og han siger til bold.dk, at det var dejligt, at bolden sejlede i mål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er ikke hverdagskost, at der bliver scoret mål fra midten, 

Ikke desto mindre leverede det tidligere Brøndby-talent og Brønshøj-anfører Oskar Tranberg et vaskeægte drømmemål fra midten mod B 1908 i weekenden. 

Efter ti minutters spil tog Tranberg nemlig chancen og sendte bolden mod B 1908-målet. Det vilde spark endte med at stryge i en flot bue over keeperen og i mål til 1-0. 

Opgøret endte med en dramatisk 3-2-sejr til Brønshøj efter et mål af målmageren Rasmus Suhr Petersen i det 94. minut. 

27-årige Oskar Tranberg siger til bold.dk, at han tidligere har lavet samme nummer. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -DS-drama: Tidl. BIF-talent leverede vanvittigt mål
Foto: Brønshøj Boldklub

- Han stod langt ude, og det tror jeg, at de fleste fra holdet havde lagt mærke til, da vi gik i gang. Det er jo ikke første gang, at jeg laver det, siger Oskar Tranberg til bold.dk med et grin og tilføjer: 

- Hvis man prøver tilpas nok gange, skal den nok gå ind til sidst. 

Hvad sagde holdkammeraterne til dig efterfølgende?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Først og fremmest var de overrasket over, at jeg kunne sparke så langt, og så troede de, at det var en aflevering, som jeg ramte rimelig skævt, men de var glade for det og syntes, at det var fedt. 

Hvordan havde du det, da den sejlede ind?

- Det var en dejlig følelse. Specielt også fordi vi kom foran 1-0 og kom godt i gang, men jeg tror ikke, at man tænkte så meget over det, når vi fik en så vild afslutning på kampen, så er det det, som varer ved. 

God balance har skabt resultater

Selvom det afgørende mål først blev sendt i kassen i det 94. minut, så havde Brønshøj hele kampen igennem en stor tro på tingene.

- Jeg føler egentlig, at vi i truppen havde en stor tro på, at vi kunne klare det og har en stor portion selvtillid. Det skete også i forrige uge, hvor vi var bagud 0-3 og fik vendt det til 4-3. Vi tror på os selv. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvom det ikke var gået skidegodt i løbet af kampen, troede vi, at vi kunne vende det. Det blev måske lidt for spændende, men tilskuerne fik lidt for pengene. 

Med sejren indtager Brønshøj nu førstepladsen i Danmarksserien Pulje 1 med 20 point efter ni kampe, og Brønshøj-profilen mener, at mandskabet har fået en mere stabil trup, og spillerne har det godt på og uden for banen. 

Derudover har Rasmus Suhr Petersen og Mathias Veltz, der har stået for 18 mål i alt, gjort det fantastisk. 

- Hvis man ser i forhold til den seneste sæson, har vi fået en meget mere sammentømret trup, og vi skulle bruge lidt tid på at spille sammen. Jeg synes, at der var gode takter i den seneste sæson til, at det skulle blive godt i denne. Vi vandt en masse kampe. 

- Vi har en rigtig god balance i truppen i forhold til, at vi har en masse unge spillere, og så har vi også en masse gamle, som hjælper til og får det til at gå op i en højere enhed. 

- Vi har en bred trup, så vi har noget på bænken, som vi kan sætte ind, hvor der er kommet assists og mål fra indskrifterne, siger Oskar Tranberg til bold.dk. 

Oskar Tranberg, der både kan spille i midterforsvaret og på midtbanen, har en fortid i Brøndby, HB Køge og AB, og han har spillet i Brønshøj siden sommeren 2016. Tranberg kan også skrive 20 U-landskampe på CV’et.

Brønshøj skal næste gang i aktion mod Karlslunde lørdag 1. oktober.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0