2022-09-30 17:00:02

Tidl. BIF-talent overvejede karrierestop: Fandt glæden i Brønshøj

Oskar Tranberg overvejede at stoppe karrieren efter tiden i Brøndby, men nu har Brønshøj-profilen fundet glæden. Han nyder at være en del af Danmarksserie-klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

KIF

0 - 5

BRØ

Det tidligere Brøndby-talent Oskar Tranberg har været en del af Brønshøj siden sommeren 2016, men han var faktisk tæt på at stoppe karrieren efter tiden i Brøndby. 

Han forlod Brøndby i sommeren 2014 for at drage til HB Køge. Her husker Brønshøj-anføreren, at det ikke var nemt at indse, at drømmen om at blive professionel fodboldspiller var forbi.  

27-årige Tranberg siger til bold.dk, at han overvejede at trække stikket helt. Brønshøj har dog været med til at give ham fodboldglæden igen.

- Jeg har et rigtig godt forhold til klubben. Det betyder rigtig meget, for det var her, at jeg fandt mig selv, efter jeg var kommet på afveje. Jeg havde altid drømt om, at jeg skulle leve af at spille fodbold, men da jeg ikke skulle det, så var Brønshøj det rigtige sted. De har taget sig godt af mig, og det er gået op i en højere enhed, siger Oskar Tranberg til bold.dk. 

Hvad mener du med afveje?

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Tidl. BIF-talent overvejede karrierestop: Fandt glæden i Brønshøj
Foto: Brønshøj Boldklub

- Jeg tror, at jeg skulle finde ud af, hvor sjovt det var at spille fodbold. Efter jeg røg til Køge, overvejede jeg faktisk at stoppe. Så kom jeg til AB og fandt ud af, at der var en anden side af fodboldlivet, og at det ikke kun var fuldtidsprofessionelle, der havde det sjovt. 

- Jeg har bare været heldig at møde nogle gode fyre i Brønshøj, der gør, at jeg holder ved. Det sociale betyder sindssygt meget. Gutterne gør, at det er sjovt at komme til træning, og at spille foran Brønshøj-fansene giver noget ekstra. De er der uanset, om det er Danmarksserien eller divisionerne.

Vil rykke op

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det går strålende for Tranberg og co. i denne sæson. Brønshøj indtager nemlig førstepladsen i Danmarksserien Pulje 1, og målet er at rykke op til divisionerne igen.

- Det er helt klart målsætningen. I den seneste sæson skulle vi finde os selv, efter vi rykkede ned til divisionerne. Det har været et projekt, som giver resultaterne nu, efter vi har fået nogle gode spillere ind. Det betyder også, at vi har det sjovt på og uden for banen, og vi går den mil ekstra for hinanden, siger Oskar Tranberg til bold.dk. 

Brønshøj skal duellere mod Karlslunde lørdag 1. oktober. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 10. runde

FT

KIF

0 - 5

BRØ

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0