2022-09-08 11:10:01

Tidl. FCK-talent er skiftet til Brønshøj: Interessante fans

Det tidligere FC København-talent Otto Dupont har valgt at skifte til Danmarksserie-klubben Brønshøj, og han siger til bold.dk, at de passionerede Brønshøj-fans var med til at gøre udslaget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 7. runde

FT

TÅR

1 - 1

BRØ

Brønshøj har oprustet forud for Danmarksserie-sæsonen, og her har den tidligere divisionsklub blandt andre hentet det tidligere FC København-talent Otto Dupont til klubben. 

20-årige Dupont har senest været en del af AB, men backen skal nu prøve sig af i Danmarksserien. 

Otto Dupont siger til bold.dk, at han er taget til Brønshøj, da backen jagtede spilletid. Brønshøjs fans spillede dog også ind.

- I starten var det mest i forhold til spilletid, og så har jeg opdaget nogle ting ved klubben blandt andet fansene. De har en interessant fangruppe, som lød meget tiltrækkende, men det var primært for at få spilletid og få flere minutter i benene, siger Otto Dupont til bold.dk.

Regnet med større forskel

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Tidl. FCK-talent er skiftet til Brønshøj: Interessante fans
Foto: Brønshøj

Dupont synes, at han har fået en god start, og han er blevet taget godt imod af sine nye holdkammerater. Backen kan mærke, at han udvikler sig meget ved at få fast spilletid. Derudover glæder han sig over niveauet i klubben.

- Jeg havde regnet med, at der var større forskel på 2. division og Danmarksserien, men jeg synes ikke, at springet er så stort. Jeg kan selvfølgelig godt se en forskel i forhold til fankulturen i både AB og Brønshøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det tidligere FC København-talent har ikke sat sig nogle mål for karrieren endnu. Lige nu fokuserer han på at få noget kamptræning i benene.

- Lige nu er jeg glad for at være i Brønshøj, og jeg skal spille en masse kampe her og prøve så vidt muligt at være i startopstillingen og gribe chancen, når jeg får den, siger Otto Dupont til bold.dk. 

Dupont kan både spille på venstre og højre back, og han er sammen med resten af Brønshøj-mandskabet placeret på andenpladsen i Danmarksserien Pulje 1. 

Backen startede i KB som fireårig. Dupont var i FCK fra U13 til U19, og han forlod klubben i august 2020. Den nye Brønshøj-spiller fik både kampe U19 Ligaen og Reserveligaen for FCK.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 7. runde

FT

TÅR

1 - 1

BRØ

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0