2023-03-15 16:16:01

Youssef Toutouh er på vej i bedre form: Skal ikke ramme FCK-niveau

Nicholas Marfelt siger til bold.dk, at den nye Brønshøj-spiller Youssef Toutouh mangler en del konditionelt, men det går i den rigtige retning, siger Marfelt til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

Tirsdag aften kunne Danmarksserie-klubben Brønshøj Boldklub offentliggøre, at klubben har hentet en ny profil i form af den tidligere Superliga-spiller Youssef Toutouh.

Senest har Toutouh spillet for NordicBet Liga-klubben Nykøbing FC, men her fik han blot 63 minutter i tre kampe .

Nu skal han hjælpe Danmarksserie-klubben Brønshøj med at rykke op i 3. Division. 

Brønshøj-profilen Nicholas Marfelt siger til bold.dk, at 30-årige Toutouh ikke er i topform endnu, men han ser fine takter.

- Han mangler noget konditionelt, men jeg synes, at det går bedre og bedre. Det kan godt være, at det kun er Danmarksserien, men det kræver også, at man committer sig til det fra både Brønshøjs og hans egen side. Han skulle se, om han kunne komme i bedre form, og det synes jeg, at han er kommet. 

- Han begynder at ligne mere og mere den Youssef Toutouh, som man kender. Der er selvfølgelig stadig et stykke vej til Champions League-niveauet med FCK. 

- Man kan dog tydeligt se, at han har et niveau, som er over, end hvad man er vant til at se i Danmarksserien, siger Nicholas Marfelt til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Brønshøj -Youssef Toutouh er på vej i bedre form: Skal ikke ramme FCK-niveau
Foto: Jonas Bonde

Selv om formen bliver bedre, og Toutouh er blevet lettere, så han har ikke luft til 90 minutter endnu. 

Marfelt fortæller også, at den tidligere Superliga-spiller godt kan bære at have ekstra kilo på kroppen, da han kan kompensere med sine tekniske færdigheder. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han taber sig, men det er nok mere luften. Han kan sagtens spille 90 minutter med et par ekstra kilo på sidebenene. Det gør ikke en spiller som ham noget, siger Marfelt, men han slår fast, at Toutouh ikke er klar til 90 minutters fodbold endnu. 

Skal ikke ramme FCK-niveau
Den tidligere FCK-spiller har nogle tekniske kvaliteter, der gør ham unik i Danmarksserien.

- Han skal jo ikke ramme FCK-niveau, før at han kan spille fuldtid i Brønshøj, men jeg tror, at hvis du spørger ham selv, så kan han ikke spille fuldtid endnu. Det er en anden form for fodbold, der spilles i Danmarksserien, og i og med, at han er så boldsikker, som han er, så får han meget i front.

Generelt er Marfelt dog glad for, at Brønshøj har formået at hente Toutouh til klubben.. 

- Personligt er jeg glad. Det er godt for Brønshøj, og det er godt, at han prøver at få gang i det i Brønshøj. 

- Det er kun gavnligt for begge parter. Det lå lidt til højrebenet for både ham og Brønshøj. Det ville dumt af Brønshøj ikke at tage imod det tilbud, så det ser jeg meget positivt på, siger Nicholas Marfelt til bold.dk. 

Brønshøj skal møde Marienlyst lørdag 18. marts i den første kamp i oprykningsspillet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

‘Hvepsene’ har nul point med over sammen med Frederikssund, Odder og Ringkøbing. Avarta, Holbæk, Marienlyst og Vejgaard har tre point. 

Toutouh har tidligere i karrieren spillet for blandt andet FC København, Esbjerg fB og AGF. I udlandet er det blevet til ophold i rumænske FC Botosani og marokkanske FAR Rabat.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

6 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce