2023-03-16 14:30:01

Youssef Toutouh har tabt syv kilo: Han kan blive en kæmpe profil

Brønshøj-cheftræner, Thomas Westh Hansen, fortæller til bold.dk, at Youssef Toutouh har tabt syv kilo i opstarten, og han går efter at kickstarte sin karriere i Brønshøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

Den tidligere Superliga-spiller Youssef Toutouh skal forsøge at genfinde spilleglæden igen, da han netop er skiftet til Brønshøj Boldklub i Danmarksserien. 

Toutouh har de seneste år kæmpet en del med formen, men Brønshøj er ved at få den tidligere Superliga-spiller tilbage i skarpere forfatning. 

Brønshøj-cheftræner, Thomas Westh Hansen, siger til bold.dk, at offensivspilleren har fået smidt hele syv kilo i opstarten, men der er stadig et stykke vej endnu. Toutouh kan ende med at blive en stor gevinst for Brønshø.

- Vi kan sagtens se i momenter til træning, at han kan noget ekstraordinært. Vi kan dog også se, at han skal lidt mere i omdrejninger, selv om han har været super dygtig og tabt syv kilo, siden vi startede op. 

- Jeg tror, at han kommer til at være en kæmpe profil og dygtig, men han træder ikke ind direkte lige nu. Det vil være et for voldsomt pres, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk. 

Hansen vurderer, at Toutouh kan være klar til at banke på for en startplads om en måneds tid. Brønshøj-cheftræneren er dog imponeret over, at den tidligere FCK-spiller har vist så stor sult.

Artiklen fortsætter efter billedet

Brønshøj -Youssef Toutouh har tabt syv kilo: Han kan blive en kæmpe profil
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

- Jeg har aftalt med Youssef, at vi skal have ham op på 100 procent, så der måske er nogle klubber, der tænker: ‘Hvorfor fanden kunne vi ikke få det ud af ham?’. Så vil jeg være godt tilfreds. Jeg håber, at der er vægt bag ordene på alle leder og kanter, så vi kan få det bedste frem i Youssef.

Vil op på højere niveau
Brønshøj-cheftræneren kan tydeligt se, at offensivspilleren har gode store kvaliteter, selv om han er et stykke fra kampform. Toutouh har også fået plusser i cheftrænerens bog ved at være meget ærekær. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den store essens er, at Youssef nok gerne vil op på højere niveau, og det kan han måske komme med Brønshøj. 

- Kan det ikke lykkes, så kan det være, at han bliver så dygig, så der kommer interesse fra andre klubber. Vi håber selvfølgelig, at han bliver så glad for at være i Brønshøj, så han bliver, siger Brønshøj-træneren og tilføjer. 

- Vores aftale er, at vi kan se, om vi kan få ham i omdrejninger og skærpe ham. Han ved godt, at han skal bidrage med at hjælpe de unge spillere. Han er den eneste, der er over 30 år på holdet. 

‘Hvad er det her for noget?’
Brønshøj-cheftræneren håber, at Toutouh bliver en del af Brønshøj det næste lange stykke tid, og han fortæller, at 30-årige Toutouh har gjort hans fordomme til skamme.

- Han må gerne kickstarte sin optur i Brønshøj. Han skal være hjertelig velkommen til at blive og løfte os yderligere. Det skal han. Vi er ikke naive, for hvis han finder sit gamle niveau og brænder banen af, så det kan det måske ikke være muligt at holde på ham. 

- Omvendt brænder han nok ikke banen af i denne weekend eller den næste. Youssef skal finde sig selv og bibeholde den ild, som han har. 

- Da han kom, tænkte jeg også: ‘Hvad er det her for noget?’. Jeg har oplevet tidligere spillere, der også har været på markant højere hylde, som måske ikke har haft den motivation. Jeg var meget spændt, men der har han gjort et godt indtryk. 

- Han bidrager både på og uden for banen. Han har gjort det lidt skamme, at jeg tænkte: ‘Hvad kommer der her?’. Han slider lige så meget i det som de andre, men han har lige et efterslæb, siger Thomas Westh Hansen til bold.dk. 

Toutouh spillede blot tre kampe og 63 minutter i alt for Nykøbing FC i efteråret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Offensivspilleren har tørnet ud for både FC København, Esbjerg fB og AGF i 3F Superligaen, og han kan skrive hele 148 kampe med 17 mål og 12 oplæg til følge på CV’et. 

Brønshøj indleder oprykningsspillet i Danmarksserien lørdag 18. marts, hvor mandskabet møder Marienlyst på udebane.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 1. runde

FT

MAR

0 - 0

BRØ

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce