2022-04-15 11:36:28

Burnley fyrer Sean Dyche

Burnley har fredag meddelt, at klubben har valgt at fyre Sean Dyche, som har været i spidsen for mandskabet siden oktober 2012.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 33. runde

FT

WHU

1 - 1

BUR

Nedrykningstruede Burnley har fredag meddelt, at de har valgt at fyre klubbens manager Sean Dyche. 

Fyringen kommer efter et skuffende nederlag til Norwich i sidste weekend, klubben ligger øjeblikkeligt til nedrykning med otte runder tilbage i Premier League.

Dyche var den længst siddende manager i Premier League, han har været i klubben siden 2012. Han har blandt andet været med til at sikre klubben europæisk fodbold for første gang i 51 år. 

- For det første vil vi gerne skrive vores oprigtige tak til Sean og hans stab for deres præstationer i klubben i løbet af det sidste årti, udtaler Forman Alan Pace i klubbens pressemeddelelse.

- I løbet af sin tid på Turf Moor har Sean været en ære både på og uden for banen. Han har været respekteret af spillere, medarbejdere, tilhængere og det bredere fodboldmiljø. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Burnley fyrer Sean Dyche
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men, resultaterne i denne sæson har været skuffende, og selvom dette var en utrolig svær beslutning, med otte afgørende kampe tilbage af sæsonen, føler vi, at der er behov for en ændring for at give truppen den bedst mulige chance for at bevare sin Premier League-status.

- Processen med at erstatte Sean er begyndt, og yderligere meddelelser vil blive givet senere hen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Dyce forlader også assisterende manager Ian Woan, førsteholdstræner Steve Stone og målmandstræner Billy Mercer klubben.

Burnley er med otte runder tilbage af Premier League nummer 18 i tabellen. Klubben er fire point bag Everton, som ligger nummer 17.

Trænerfyringen er den tiende i Premier League i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 33. runde

FT

WHU

1 - 1

BUR

37 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0