2022-09-30 17:39:27

Mabil møder Barca og Real: Min familie nyder det for mig

Australske Awer Mabil prøver at nyde livet i La Liga, men han fokuserer mere på at være konkurrencedygtig – i stedet nyder familien hans succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

CAD

0 - 0

VIL

27-årige Awer Mabil nyder tilværelsen i La Liga hos Cadiz, men han lader sig ikke blænde af blot at spille i ligaen. Han fokuserer mest af alt på at konkurrere. 

I stedet kan hans familie nyde synet af broderen og sønnen, der udlever sin fodbolddrøm i Spanien.

- Jeg er ikke tilfreds med bare at være i La Liga. Jeg er her for at konkurrere. Måske vil jeg nyde det om fem års tid. Mine brødre og min familie nyder det alle sammen.

Cadiz ligger efter seks kampe under nedrykningsstregen med kun tre point, og holdet kommer alt andet lige til at være en stor del af nedrykningskampen sæsonen igennem. 

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Mabil møder Barca og Real: Min familie nyder det for mig
Foto: Mohammed Dabbous/Reuters/Ritzau Scanpix

Derfor er det også vigtigt for den tidligere FC Midtjylland-spiller ikke at blive fortabt i kampene mod verdensstjernerne fra Real Madrid og Barcelona.

- Kampene mod de store hold er selvfølgelig rigtig fine, men samtidig er kampene mod de mindre hold lige så vigtige, fordi vi skal sikre overlevelse. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den australske landsholdspiller og Cadiz møder Villarreal på hjemmebane lørdag kl. 14:00. De kan rykke over stregen med en sejr, men det vil også kræve at andre resultater flasker sig.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 7. runde

FT

CAD

0 - 0

VIL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0