2022-08-27 10:45:02

Ombejlet Celtic-dansker til bold.dk: Storklubber har forhørt sig

Matt O'Riley er blevet sat i forbindelse med både Manchester United og Liverpool, og Celtic-danskeren fortæller til bold.dk, at der rigtig nok har været interesse fra flere engelske storklubber.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 5. runde

FT

DUU

0 - 9

CEL

Danske Matt O'Riley har haft et vildt 2022, hvor han er gået fra at spille League One med MK Dons, til at han nu er U21-landsholdsspiller og skotsk mester med Celtic.

O'Riley har imponeret stort på grønsværen, hvor han især i Celtic-trøjen har vist sine store kvaliteter frem og er blevet en stor profil, og det har fået flere af de store engelske klubber til at røre på sig. 

Interessen for O'Riley er nemlig stor.

ESPN kunne fredag erfare, at storklubber som Manchester United, Liverpool, Arsenal og Dortmund skulle have set sig lun på den engelskfødte dansker.

Tidligere har det også været fremme, at Newcastle og Leicester angiveligt også skulle have O'Riley på blokken, og til bold.dk fortæller Celtic-danskeren, at han er bevidst om den store interesse, som er kommet på det seneste

- Ja, der er nogle af de klubber, som har forhørt sig om mig. Jeg kan dog ikke sige, hvilke klubber det er. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premiership -Ombejlet Celtic-dansker til bold.dk: Storklubber har forhørt sig
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

- Men selv om det er fedt at vide, at der er stor interesse for mig, så har jeg kun en ting i tankerne, og det er at gøre det godt for Celtic.

Transfervinduet lukker i næste uge, og hvis nu nogle af de førnævnte klubber skulle smide et bud på bordet, så skal de være forberedte på, at der skal meget til, før O'Riley har tænkt sig at vinke farvel til Celtic.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han går nemlig et spændende efterår i møde, og det har en stor betydning for den 21-årige dansker. 

- Jeg har ingen planer om at forlade Celtic, så hvis der ikke sker noget, så sker der ikke noget, og det er helt fint. Jeg er rigtig glad for at være i klubben, hvor vi også skal spille Champions League, som jeg virkelig glæder mig til. Det er jo kæmpestort.

- Jeg er da overrasket over interessen fra de klubber, så det er da helt vildt at tænke på, hvis der nu skulle ske noget. Men hvis det ikke bliver mere konkret, så er det bare nyheder for mig. 

- Så jeg er bevidst og har hørt om interessen fra nogle af de storklubber, men jeg må indrømme, at det er ikke noget, som jeg tænker så meget over, udtaler Matt O'Riley til bold.dk.

21-årige Matt O'Riley har kontrakt med Celtic frem til sommeren 2026.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Premiership - 5. runde

FT

DUU

0 - 9

CEL

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0