2023-02-03 06:35:32

Avis: Chelsea er i Financial Fair Play-fare ved misset CL

Ifølge The Times risikerer Chelsea at bryde reglerne for Financial Fair Play, hvis klubben ikke formår at komme med i Champions League i næste sæson. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

CHE

0 - 0

FUL

2,5 milliarder.

Det var, hvad Chelsea ifølge transfermarkt handlede for i januar måned.

Pengene sad med andre ord løst på London-klubbens nye ejer, Todd Boehly, der overtog tøjlerne slutningen af den forgangne sæson.

Det kan dog vise sig, at de massive investeringer kan føre Chelsea i problemer i forhold til UEFA's finansielle fair play-regler. 

Ifølge The Times vil Chelsea være i stor fare for at bryde reglerne, hvis ikke klubben formår at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: Chelsea er i Financial Fair Play-fare ved misset CL
Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

Avisen påpeger ganske rigtigt, at Chelsea allerede er blandt de 19 europæiske klubber, som i september blev udpeget til ekstra overvågning af UEFA's Financial Control Body.

The Times mener at vide, at Chelsea i tilfælde af misset Champions League vil være nødsaget til at sælge spillere fra egen avl, da det kan pynte gevaldigt i regnskabet omkring Financial Fair Play-reglerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her råder klubben over spillere som Callum Hudson-Odoi, Conor Gallagher og Ruben Loftus-Cheek. 

Top fire-placeringerne i Premier League giver direkte adgang til Champions League, men på nuværende tidspunkt er Chelsea at finde på tiendepladsen med ti point op til Manchester United, der ligger på fjerdepladsen.

Chelsea kan dog også sikre en billet ved at vinde denne sæsons Champions League, hvor holdet er nået til ottendedelsfinalen.

Her venter et møde med Dortmund over to opgør.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 22. runde

FT

CHE

0 - 0

FUL

28 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0