2023-03-28 07:28:30

Avis: Chelsea er tvunget til spillersalg

Ifølge The Times er Chelsea tvunget til at sælge spillere til sommer for at undgå brud på Financial Fair Play-reglerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

CHE

0 - 2

AVL

Efter heftige investeringer i spillertruppen står Chelsea foran et transfervindue, hvor klubben er tvunget til at skulle sælge.

Det skriver The Times, som mener at vide, at London-klubben kommer til at bryde fodboldens finansielle spilleregler, hvis ikke der genereres indtægter gennem spillersalg til sommer.

Ifølge The Times har Chelsea brugt tæt på 600 millioner pund - svarende til cirka 5,1 milliarder danske kroner - gennem de seneste transfervinduer.

De heftige investeringer har affødt blodrøde tal på bundlinjen hos Chelsea, der helt konkret præsenterede et tab på lidt over en millard danske kroner for sidste sæson.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Avis: Chelsea er tvunget til spillersalg
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Graham Potter og co. ligger på nuværende tidspunkt langt fra Champions League-pladserne i Premier League, og derfor lader det til, at klubben skal sikre næste sæsons billet ved at vinde den prestigefyldte turnering.

Det er selvsagt ikke nogen nem opgave, og derfor er der en overvejende stor sandsynlighed for, at Chelsea glipper Champions League, hvilket vil være en stor bet - ikke mindst økonomisk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

The Times beretter ikke, hvor mange penge Chelsea helt konkret skal rejse gennem spillersalg, men avisen skriver, at der er behov for omfattende oprydning i truppen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 29. runde

FT

CHE

0 - 2

AVL

54 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce