2022-07-19 06:41:21

Chelsea sender fire spillere hjem fra træningslejr

Tino Anjorin, Billy Gilmour, Harvey Vale og Armando Broja har forladt Chelseas træningslejr i USA, de vender derfor hjem til London. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CLT

6 - 4

CHE

Chelsea var i sidste uge aktive på transfermarkedet, da London-klubben sikrede sig både Raheem Sterling og Kalidou Koulibaly på lange aftaler. 

Begge spillere har tilsluttet sig Chelseas træningslejr i USA, derfor har klubben valgt at sende fire spillere hjem, så truppen ikke bliver for stor. 

De fire spillere er Tino Anjorin, Billy Gilmour, Harvey Vale og Armando Broja. Ifølge klubben skyldes Brojas afgang, at han har fået en ankelskade, mens de tre andre vender hjem til London for at deltage i pre-season andre steder. 

- Det er aldrig let, og jeg kunne ikke lide at gøre det, fordi alle fortjener at blive i truppen, udtaler træner Thomas Tuchel og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Chelsea sender fire spillere hjem fra træningslejr
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg ville have elsket at have alle her, fordi Tino, Harvey og Billy har trænet på et meget højt niveau, og det ville også have været rart at se dem i nogle kampe, men i sidste ende måtte vi tage beslutningen om at holde kvaliteten i træningen, så vi besluttede os for maksimalt 24 spillere. Derfor har vi gjort gruppen en smule mindre.

Armando Broja har de seneste dage været sat i forbindelse med et skifte til West Ham, ifølge den tyske træner har hjemrejsen til London dog intet med et skifte at gøre. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han havde et lille uheld under træningen, han vred sin ankel, og han har brug for yderligere undersøgelse og behandling i London, lyder meldingen på klubbens hjemmeside. 

Chelsea har foreløbigt spillet en enkelt testkamp i opstarten, London-klubben vandt den første kampe 2-1 mod mexicanske Club America.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CLT

6 - 4

CHE

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0