2022-07-19 08:21:15

Havertz: Klar til at indtage rolle som 9'er i Chelsea

Chelsea har denne sommer sagt farvel til Romelu Lukaku, derfor ligner Kai Havertz førstevalget i angrebet. Han er klar til opgaven, lyder det fra tyskeren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CHA

6 - 4

CHE

Kai Havertz skiftede i sommeren 2020 fra Leverkusen til Chelsea, siden har den 23-årige tysker spillet en række forskellige positioner. 

I sidste sæson henviste han Romelu Lukaku til bænken og var førstevalg i angrebet. Det er en position, som han ikke tidligere har set sig selv i, men nu har han fundet sig til rette, fortæller han. 

- I løbet af min karriere har jeg spillet mange forskellige positioner. I sidste sæson spillede jeg ofte som angriber, og den position kan jeg rigtig godt lide, fortæller han i et interview med Evening Standard og fortsætter: 

- Hvis jeg ser fire år tilbage, kunne jeg aldrig have forestillet mig at spille der. Men de sidste to år har jeg spillet det oftere, og jeg kan godt lide positionen. Det er stadig godt, at jeg er fleksibel og kan spille forskellige positioner foran, men jeg er der for at score mål og lave assists. 

I sidste sæson scorede tyskeren 14 mål i 47 kampe, og han er glad for, at han har fået opbakning fra træner Thomas Tuchel. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Havertz: Klar til at indtage rolle som 9'er i Chelsea
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg har brug for trænerens tillid. Nogle gange også i dårlige tider. Han har altid givet mig den tillid til mig i de sidste par år. 

Havertz sender i samme ombæring en venlig hilsen til Romelu Lukaku, som denne sommer er skiftet tilbage til Inter på en lejeaftale. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ønsker alle Rom (Romelu Lukaku, red.) det bedste, forhåbentlig vil det være et godt skridt for ham. Men selvfølgelig vil jeg gerne spille, det var også tilfældet sidste år, afslutter Havertz. 

Kai Havertz har siden sit skifte til Chelsea spillet 92 kampe for London-klubben, han er noteret for 23 mål og 14 oplæg.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CHA

6 - 4

CHE

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0