2022-12-07 15:05:43

Potter giver status på skadesproblemer: Det er en udfordring

Chelsea-træner Graham Potter har et hav af skader i sin spillertrup, og spillerne er mange forskellige steder i genoptræningen. Det er en udfordring, siger han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CHE

0 - 1

AVL

Chelsea har været hårdt ramt af skader i efteråret, derfor kom vinterpausen som en kærkommen mulighed for at få profilere tilbage i aktion. 

London-klubben er i øjeblikket på træningslejr i Abu Dhabi, og her har cheftræner Graham Potter givet en status på de mange spillere med skader. 

- Mange af spillerne befinder sig på forskellige steder i genoptræningen, og det er en udfordring. Men de gør fremskridt, hvilket er positivt.  

Det er godt nyt i forhold til Reece James og Wesley Fofana, mens meldingen ikke er helt lige så lys omkring Ben Chilwell, Kepa Arrizabalaga, Ruben Loftus-Cheek og N’Golo Kanté.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Potter giver status på skadesproblemer: Det er en udfordring
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

- Reece er ikke helt tilbage i fuld træning, men han bliver integreret i træningen sammen  med Wesley. 

- Ben er kommet tilbage efter individuelt arbejde i Dubai, og han arbejder tæt med truppen, men han er ikke helt tilbage i holdtræning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- N’Golo er lidt længere fra, men han gør gode fremskridt. Kepa her heller ikke sammen med holdet, men han øger sin genoptræning. Ruben arbejder i styrkecenteret, og vi håber, at han i næste uge kan blive involveret, udtaler Potter i et interview på klubbens hjemmeside. 

Chelsea spiller søndag testkamp mod Aston Villa. Den 27. december skal London-klubben i aktion i Premier League mod Bournemouth.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

CHE

0 - 1

AVL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0