2022-04-29 12:15:06

Tuchel erkender formdyk hos Havertz

Thomas Tuchel oplever også, at Kai Havertz er inde i en formdyk, men han vil ikke pege fingre af de unge spillere i Chelseas offensiv.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

MUN

1 - 1

CHE

60'
0 1
Marcos Alonso
Mål
62'
1 1
Cristiano Ronaldo
Mål

Kai Havertz har ikke scoret i Chelseas seneste tre Premier League-kampe, efter den 22-årige tysker i de foregående fem kampe bidrog med hele fem kasser.

Chelsea-manager Thomas Tuchel erkender efter torsdagens 1-1-kamp mod Manchester United, at Havertz ser ud til at være i et formdyk.

- Han er nødt til at kæmpe sig tilbage i form. Sådan er det. Jeg har den samme følelse. Forhåbentlig viser han en reaktion. Drengene oppe foran er stadig unge, og vi vil ikke begynde at pege fingre, for på det seneste har de været meget sammensatte og effektive foran mål. Mod Southampton og i sejren på Bernabeu greb vi vores chancer godt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Tuchel erkender formdyk hos Havertz
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

- Når vi ser på data og tænker på, hvem der spiller og ikke spiller, ser vi en enorm mængde intensitet og sprints fra Kai og Timo Werner. Så de ankommer ikke helt, helt friske i øjeblikket til disse kampe, og det er derfor, vi altid skal beskytte dem, for vi spiller et holdspil, og vi kræver en masse, når vi ikke er på bolden.

- Men jeg er enig. Tidligere var han i en form, hvor han ville have afgjort denne kamp for os, siger Tuchel ifølge Football London.

Kai Havertz har i alle turneringer scoret 13 mål og lavet seks oplæg i 43 kampe i denne sæson.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

MUN

1 - 1

CHE

60'
0 1
Marcos Alonso
Mål
62'
1 1
Cristiano Ronaldo
Mål

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce
annonce
annonce
annonce
0