2022-10-05 13:03:01

Tidl. div-spiller er rejst til USA: Det rykker helt vildt

Kasper Bjørnshauge Jørgensen er skiftet fra Dalum til South Carolina for at gå på college. Stopperen siger til bold.dk, at høj træningsintensitet har forbedret ham. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

Den danske forsvarsspiller Kasper Bjørnshauge Jørgensen er rejst på et stort eventyr, da den danske stopper har skiftet Dalum ud med USC Upstate i South Carolina for at gå på college. 

Jørgensen har valgt at drage til USA, da han gerne vil bygge på efter en lang skadespause. 

Han fortæller til bold.dk, at det har rykket ham voldsomt at være en del af den amerikanske klub.

- Det gjorde udslaget, at jeg gerne ville bygge noget på fysisk, så jeg måske kan tage det til næste niveau. Der er faciliteter herovre i form af styrketræning, og så træner man seks-otte gange om ugen. Det rykker helt vildt. 

- De tanker gjorde jeg mig inden. Jeg blev ramt af en skade inden, så jeg havde brug for at finde et sted hen, hvor jeg kunne komme i gang igen, siger Kasper Bjørnshauge Jørgensen til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Dalum -Tidl. div-spiller er rejst til USA: Det rykker helt vildt
Foto: USC Upstate

Jørgensen, der også har en fortid i SønderjyskE og Kolding, er blevet holdkammerat med danske Marcus Wærn Kristensen, der er rejst til klubben fra Randers. 

Det betyder meget for den tidligere divisionsspiller, at han kan have noget socialt samvær med det tidligere Randers-talent. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er rigtig dejligt at have én, som kan læne sig op ad.  Nu er vi heldige, at vi bor ved siden af hinanden, så der er altid én. Hvis man savner den hjemlige stemning, så kan man snakke lidt dansk. Det er lidt nemmere at vende de problemer, som man har, hvis man har nogen. Man kommer fra samme sted og miljø og har lidt samme opvækst, siger den tidligere divisionsspiller til bold.dk. 

20-årige Jørgensen spillede otte kampe i den seneste sæson for Dalum i 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0