2022-05-17 13:02:01

Danske U17-profiler tror på succes ved EM

Troen på egne evner er stor i den danske U17-landsholdslejr forud for EM-slutrunden i Israel. Målet er at komme langt, flere tror endda på dansk guld. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-17 - 1. runde

FT

DU1

1 - 2

SED

Tirsdag eftermiddag tager det danske U17-landshold hul på EM-slutrunden, når de møder Sverige i den første gruppekamp. 

Danmark er havnet i pulje med Portugal, Skotland og Sverige, og flere danske profiler er overbevist om, at det danske landshold kan gå langt ved slutrunden. 

- Vi har gode muligheder. Vi er en god pulje, vi kender ikke så meget til skotterne, men vi har en god mulighed for at gå videre. 

- Vores målsætning er hundrede procent at gå hele vejen, lyder vurderingen fra Noah Nartey, som til daglig spiller i Brøndby. 

De høje ambitioner bakkes op af Julius Beck. Han mener, at Danmark er havnet i en fornuftig pulje, hvor der er gode muligheder for at komme videre til knockout kampene. 

- Vi vil jo rigtig gerne vinde det hele, for det føler vi, at vi er i stand til. Første step er at komme videre fra puljen, derefter må vi tage det én kamp ad gangen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U17 Kvalifikation -Danske U17-profiler tror på succes ved EM
Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk

- For at være helt ærlig, så kender jeg faktisk ikke de andre nationer så godt. Jeg ved ikke, om vi skal betegne os selv som favoritter til at vinde EM, men jeg vil da gerne sige, at vi skal kæmpe med om det, udtaler anfører Julius Beck til bold.dk. 

FC København-talentet Emil Højlund er lidt mere hemmelighedsfuld omkring sin personlige målsætning for turneringen, men han er også overbevist om, at det danske landshold kan komme langt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi skal se, hvor langt vi kan nå. Jeg gider ikke sige noget konkret mål, men jeg er sikker på, vi kan komme langt. 

Fælles for alle tre profiler er, at de alle peger på Frankrig som én af slutrundens største favoritter, men også nationer som Holland og Belgien bliver spået til at nå langt. 

- Vi har lige mødt Frankrig to gange, de kan godt finde ud af at spille fodbold. Derudover er der selvfølgelig store nationer som Holland og Belgien, fortæller Noah Nartey, da han bliver bedt om at pege på turneringens favoritter. 

Franskmændene kom da også godt fra start, da de i mandag aften lagde fra land med en 6-1 sejr over Polen ved slutrunden. 

Danmarks første kamp mod Sverige spilles klokken 16.30 dansk tid.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U-17 - 1. runde

FT

DU1

1 - 2

SED

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce