2022-09-28 08:00:01

Berørt Mads Hermansen efter nedtur: Den værst tænkelig fornemmelse

Mads Hermansen var tydelig berørt efter U21-landsholdets nedtur mod Kroatien, hvor de missede muligheden for at komme til EM. Han var også knust over, at han nu må sige farvel til resten af truppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

- Jeg står med den værst tænkelige fornemmelse. Det var den, som vi havde frygtet inden. Jeg er ked af det og ærgerlig på vores alle sammens vegne. 

Sådan lød det fra Mads Hermansen, som sammen med U21-landsholdet løb ind i en skuffelse tirsdag aften og tabte til Kroatien i en straffesparkskonkurrence om at komme med til næste sommers EM.

Danmark havde ellers fået en fremragende start, men de kunne ikke holde tempoet hele kampen, og derfor måtte Brøndby-keeperen gang på gang redde sine holdkammerater.

Han kunne dog ikke blive helten i straffesparkskonkurrencen, og derfor var det en meget tydelig berørt Hermansen, som talte med bold.dk og resten af den fremmødte presse efter nedturen.

- Alle er rigtige kede af det, og det er også fordi, at vi havde så høje forhåbninger til os selv og store tanker om, hvad vi kunne have udrettet til et EM. Så det gør ekstra ondt, nu hvor vi er så en talentfuld gruppe, som vi er. Vi er rigtig kede af det.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Berørt Mads Hermansen efter nedtur: Den værst tænkelig fornemmelse
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Der er ingen, som ønsker, at det skal ende skidt. Så vi havde selvfølgelig alle sammen drømt om, at vi skulle til EM og vise, hvad vi kunne. Det er jo trods alt der, hvor man gerne vil vise sig frem, men det får vi desværre ikke mulighed for.

Der var også en anden stor grund til, at Hermansen var ked af det efter opgøret, og det var, at tirsdagens kamp var hans sidste for U21-landsholdet i en gældende kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det gav han også udtryk for efter opgøret, hvor det var tydeligt at mærke, at det altså ikke kun var et misset EM, som var i tankerne hos Hermansen.

- Det her hold betyder sindssygt meget for mig, og drengene er nogle fantastiske fyre. Det gælder også staben omkring det hele, så det er en fantastisk gruppe, som jeg kommer til at savne rigtig meget.

- Lige i momentet, da vi tabte, var der en masse frustrationer over, at vi ikke fik det lukket. Der var også noget i forhold til det spillemæssige, som også var frustrerende. Men det er klart, da vi kom ned i omklædningsrummet og fik snakket sammen, så var det også drengene, da de betyder sindssygt meget.

- Jeg har været utrolig stolt over at være anfører for den her gruppe, som jeg har sat rigtig meget pris på. Så det er jeg rigtig ked af, at det ikke skal vare ved.

Hermansen kom i fokus til sidst, da han skulle forsøge at holde kroaterne fra fadet, men her manglede den danske landsholdskeeper det sidste held.

Han formåede nemlig kun at redde et enkelt spark, som endda ramte stolpen, og han indrømmer da også, at det skulle have været bedre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg havde bare fokus på at gøre mit bedste, men det var desværre ikke nok. Det er klart, at det er 50/50, hvor jeg desværre ikke fik valgt siderne helt rigtigt, så det er, som det er. 

- Jeg har selvfølgelig kigget en masse video igennem og forsøgt at finde nogle rutiner, men de ændrer sig jo også. Så det er svært, og der var nogle af dem, som ikke sparkede, hvor de plejer, lød det fra en meget skuffet Mads Hermansen.

22-årige Mads Hermansen nåede ni landskampe for U21-landsholdet.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0