2022-09-27 13:11:01

Danmark undgik et mindre bjerg - Tengstedt tror på succes

Efter en fremragende start i Norge fortsatte Casper Tengstedt med at score mål på U21-landsholdet, og han fortæller til bold.dk, at det var vigtigt, da de dermed undgår at skulle bestige et mindre bjerg tirsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Det danske U21-landshold er pisket til sejr tirsdag aften, hvis de vil med til EM-slutrunden til næste sommer, når der er returopgør mod Kroatien.

Her kommer danskerne til opgøret med et 1-2-nederlag i bagagen, men det har dog på ingen måde slået Danmark ud. Troen på dansk succes er der nemlig, og det skyldes især Casper Tengstedts reducering.

Den målfarlige angriber fortæller da også til bold.dk, at de tror på, at mission godt kan lykkes tirsdag.

- Chancen er fin. Vi kom fra Kroatien med et 1-2-nederlag, hvor det var vigtigt, at vi fik scoret efter en svær start. Nu kommer vi på en god bane, og hvis vi spiller op til vores bedste, så ser chancerne for en sejr god ud.

- Vi er et bedre hold, både kollektivt og spiller for spiller. Det bliver også en fordel for os, at vi skal spille på en bedre bane denne gang, hvor vi kan flytte spillet noget hurtigere og forhåbentlig gøre dem trætte eller få dem ud af positioner, så vi kan skabe nogle større chancer.

- Det giver en større tro på, at det kan lade sig gøre, efter jeg fik scoret til 1-2. Havde vi tabt 0-2, havde vi haft et mindre bjerg, som vi skulle bestige. Nu skal vi trods alt bare vinde kampen for at gå i forlænget.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Danmark undgik et mindre bjerg - Tengstedt tror på succes
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Det er dog på ingen måde noget nyt, at Tengstedt kan få nettet til at blafre, da han efter skiftet fra AC Horsens til Rosenborg er gået målamok i Eliteserien med hele otte mål i kun syv kampe.

Den gode start i Norge har derfor også haft en betydning for, hvordan Tengstedt nu klarer det på U21-landsholdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har lidt mere selvtillid og tro på tingene nu efter starten i Norge, og det har jo nok også gjort, at jeg sparker sådan en ind mod Kroatien. Så det var også dejligt, at jeg fik scoret målet, men jeg skal også komme bedre ud af flere situationer.

Det bliver især vigtigt, at det lykkes mod Kroatien i returopgøret, da Tengstedt gerne vil til EM.

-  Hvis vi ikke kommer til EM, vil det uden tvivl være en skuffelse. Vi har jo et rigtig godt hold med mange dygtige spillere, så vi burde være med til et EM, udtaler Casper Tengstedt til bold.dk.

Det er klokken 18:00, at kampen mellem Danmark og Kroatien bliver fløjtet i gang på Vejle Stadion.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0