2022-09-28 10:00:01

Daramy forsvarede Kvistgaarden: På landsholdet står vi sammen

Mohamed Daramy endte i tumult med en række kroater, efter han havde valgt at forsvare Mathias Kvistgaarden, som var blevet flået i jorden. Det havde Daramy det fint med, da han gerne tager et gult kort for at hjælpe sin holdkammerat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tirsdag aften var der smæk på, da det danske U21-landshold tørnede sammen med Kroatien i kampen om en billet til næste sommers EM-slutrunde.

Det kom blandt andet til udtryk kort inden slutfløjt i den ordinære spilletid, hvor en kroat valgte at flå Mathias Kvistgaarden til jorden, efter angriberen ikke gad at give bolden fra sig.

Det fandt Mohamed Daramy sig dog ikke i, som derefter valgte at blande sig og skubbe kroaten til jorden, og så begyndte dramaet for alvor, da samtlige spillere fra begge hold stormede hen til dem for at deltage.

Daramy endte med at få et gult kort for skubbet, men det tager han gerne, når det handler om at forsvare sine holdkammerater.

- De nedlagde jo 'Kvist', og de kan ikke bare nedlægge min holdkammerat på den måde. Det var jo totalt unødvendigt. Jeg var tættest på, så selvfølgelig skubbede jeg bare tilbage, og så måtte jeg tage en gul billet for det.

- Kroaterne sagde bagefter, at jeg var en idiot, og så sagde jeg, at de var nogle idioter. Det fortsatte bare, men jeg var egentlig ligeglad, fordi jeg fokuserede bare på den næste aktion. 

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Daramy forsvarede Kvistgaarden: På landsholdet står vi sammen
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Det kan godt være, at 'Kvist' og jeg er rivaler på klubhold, men her er vi et landshold, så her står vi sammen, lyder det fra Mohamed Daramy.

Sammenholdet hos U21-landsholdet har været stærkt, og det var også til at se efter kampen, da Danmark havde tabt opgøret i en straffesparkskonkurrence.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her var det Thomas 'TK' Kristensen og Mathias Ross, som endte med at brænde, og derfor fik de en kærlig behandling af Daramy og co.

- Mange er kede af det, hvor nogle er mere end andre. Sådan er det jo, når man taber på straffespark, specielt dem der brændte.

- Vi er et godt hold, som trøster hinanden. Det var jo ikke deres fejl, da de begge to spillede en super kamp. Sådan er fodbold.

Danmark vandt den ordinære kamp med 2-1, men da det første opgør endte med samme cifre til Kroatien, røg playoff-kampen ud i forlænget spilletid og sidenhen straffe, hvor Kroatien kunne booke en billet til EM.

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0