2022-09-28 06:30:02

Daramy sparkede ikke fra pletten: Jeg var lidt træt

Mohamed Daramy var ærgerlig over, at U21-landsholdet ikke kunne klare Kroatien og kvalificere sig til EM. Her tabte de på straffespark, hvor han dog selv var for træt til at sparke som en af de første.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

Fra himlen til helvede på lidt over 120 minutter.

Det danske U21-landshold svævede på en lyserød sky efter de havde fået en fremragende start på playoff-kampen til EM mod Kroatien, men da det hele var slut, var det alligevel kroaterne, som havde noget at fejre.

De endte nemlig med at sende kampen ud i en straffesparkskonkurrence, hvor de også var det skarpeste bold fra pletten.

Fra Danmark brændte Thomas 'TK' Kristensen og Mathias Ross, men profilen Mohamed Daramy havde også muligheden for at sparke, men her havde trætheden meldt sig på banen.

- Jeg skulle vente lidt. Jeg var træt i mine ben, så det var dem med helt friske ben, som skulle sparke først, og så måtte vi se, hvad der ville ske, hvis vi kom så langt, at jeg skulle sparke.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Daramy sparkede ikke fra pletten: Jeg var lidt træt
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Var du helt færdig derinde?

- Ja, jeg var lidt træt til sidst, det vil jeg ikke lægge skjul på.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en ærgerlig fornemmelse, som jeg nu står med. Vi ville jo gerne have været videre, og jeg følte også, at vi kunne have gjort det. Vi har jo mulighederne, men de havde også nogle store chancer. Det var en god kamp, som gik begge veje. 

Man kan da godt forstå, at Daramy var ramt på energideporterne, da kampen skulle ud i straffespark. Han var nemlig den eneste af de offensive spillere, som havde spillet hele kampen.

Her formåede FC København-profilen ikke at få gang i netmaskerne, men han var alligevel tilfreds med sin egen præstation.

- Ja, det synes jeg. Specielt i vores side hvor vi kom frem til en masse gennembrud og chancer. Vi ville gerne have haft flere, men det var egentlig en god kamp af mig.

- Vi kunne sagtens have udnyttet det lidt bedre, men vi var trætte, fordi vi havde løbet rigtig meget. Men det var egentlig fint, vi manglede bare det sidste mål. 

Daramy er kun 20 år, og derfor er han en af de spillere, som faktisk kan være med i den næste kvalifikation. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bliver dog underligt, da der er mange af de nuværende spillere, som er for gamle til U21-landsholdet som blandt andet Mads Hermansen, Matt O'Riley og Victor Jensen.

- Det er ærgerligt, at det er slut, fordi nu ser jeg ikke gutterne næste gang. Nu går de videre. Vi har haft et godt hold, hvor vi var gode sammen uden for banen. Så det er sgu ærgerligt, at det er et andet hold næste gang.

- Så det fylder meget. Det er specielt, fordi man får en relation. Det er nye venner, som man får og møder, hver gang man er sammen med landsholdet. Man danner et godt bånd til hinanden, udtaler Mohamed Daramy.

Daramy har dog mulighed for at møde ind til den næste U21-samling, hvor blandt andre Victor Kristiansen, Oliver Villadsen, Maurits Kjærgaard og Mathias Kvistgaarden stadig er unge nok til at blive udtaget.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

18 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0