2023-03-27 09:00:02

Kjærgaard overtager for Mads Hermansen: De andre kan se op til ham

U21-landstræner Steffen Højer fortæller til bold.dk, at han har udvalgt Maurits Kjærgaard som holdets nye anfører, da han blandt andet er en, som de andre spillere kan se op til.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Odense

En ny æra er begyndt på U21-landsholdet, hvor landstræner Steffen Højer har fået ansvaret for de nye talenter.

Det betyder dermed også, at Højer skal have fundet afløseren for Mads Hermansen, som tidligere var anfører på holdet, men nu er for gammel til at være med blandt de største talenter.

Højer har givet anførerbindet videre til 20-årige Maurits Kjærgaard, og det er der en god grund til.

- Maurits er anfører for holdet nu. Han er en af de mere erfarne spillere, som vi har på holdet. Han har prøvet nogle ting, som blandt andet at spille Champions League, og så var han jo også med på det tidligere hold.

- Han lægger det arbejde for dagen, som vi meget gerne vil have. Han er også en, som nogle af de andre kan se op til. Så Maurits er en naturlig anfører, siger Steffen Højer til bold.dk.

Kjærgaard har tidligere ytret, at han gerne ville på A-landsholdet, men der kom ingen udtagelse grundet manglede spilletid i Salzburg.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark U21 -Kjærgaard overtager for Mads Hermansen: De andre kan se op til ham
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Han er dog stadig det rette valg for U21-landsholdet, og derfor var der stor glæde hos Kjærgaard selv, da han fik anførerbindet.

- Ja, han blev glad. Det er jo altid fedt at få mere ansvar og en ny udfordring. Det er det også for ham. Det vil gøre ham bedre på og uden for banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kan du mærke, om Kjærgaard har ændret sig med anførerbindet?

- Ja, det kan jeg godt. Han skal selvfølgelig lige lande i rollen, som man altid skal. Men det har været rigtig fint de sidste par dage, siger Steffen Højer til bold.dk.

bold.dk har også talt med Maurits Kjærgaard om den manglende A-landsholdsudtagelse, hvor han modtog et ærgerligt opkald fra Kasper Hjulmand.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce