2022-09-27 14:00:02

Maurits Kjærgaard vil til EM: Vi skal ødelægge dem

Maurits Kjærgaard fortæller til bold.dk, at det er 'all or nothing' tirsdag aften, når de kæmper om en plads ved EM i kampen mod Kroatien. Danmark er dog det bedste hold, og det skal de vise nu, siger Salzburg-danskeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

- Vi skal ødelægge dem ved at have bolden så meget som muligt.

Ja, meldingen er klar fra U21-landsholdets Maurits Kjærgaard, som tirsdag aften skal forsøge at kvalificere sig til EM-slutrunden næste sommer.

Det kræver dog, at de får vendt 1-2-nederlaget fra det første opgør mod Kroatien, men det er Salzburg-danskeren da også sikkert på, at de kan få gjort.

Danmark er nemlig det bedste hold af de to, siger Kjærgaard til bold.dk.

- Vi er bedre end dem, og vi var også langt bedre nede i Kroatien. Vi har spillet seks gode kampe og leverede en rigtig god omgang fodbold, hvor vi også har domineret kampene. 

- Det er også kun bedre nu, at vi spiller på hjemmebane. Her kan vi spille hurtigere og få tempoet op i kampen. Man kunne godt se, at de blev trætte til sidst i den første kamp, og det håber vi på, at vi kan få gjort igen.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Maurits Kjærgaard vil til EM: Vi skal ødelægge dem
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Vi ved godt, at vi kan. Vi skal presse dem mere, end hvad vi gjorde i Kroatien, så tror jeg også, at vi ender med at gå videre.

Maurits Kjærgaard har ikke tidligere været med ved et U21-EM, og derfor vil han også gøre alt for, at det kan ende med dansk succes på Vejle Stadion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kræver dog først og fremmest nogle mål fra danske fødder, og de skal nok komme, lover Kjærsgaard.

- Vi har scoret en masse mål i kvalifikationen, og jeg er sikker på, at de nok også skal komme mod Kroatien. Vi skal 100 procent nok få proppet nogle kasser ind i det mål, det er jeg slet ikke i tvivl om.

- Vi skal jo til EM, som ville være kæmpe stort. Det er jo meget tid og energi, som man bruger i sådan en kvalifikation. Jeg synes også, at vi har fortjent det. Vi har spillet godt, men været uheldig i nogle af kampene.

- Der er selvfølgelig pres på, men vi har vist, at vi kan håndtere presset. Vi skal være opmærksomme gennem alle 90 minutter, det er ‘all or nothing’, men jeg tror på det, udtaler Maurits Kjærgaard til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0