2023-03-26 20:00:01

OB-talent har kæmpet: Jeg havde ikke regnet med landsholdsudtagelse

OB's Jakob Breum fortæller til bold.dk, at det kom som en overraskelse for ham, at han blev efterudtaget til U21-landsholdet, efter han har haft et svært forår i Odense. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Odense

- Hej Jakob, har du lyst til at komme med U21-landsholdet?

Det var den besked, som OB-talentet Jakob Breum modtog, da landstræner Steffen Højer skulle foretage en udskiftning i truppen grundet en skade til FC Midtjyllands Oliver Sørensen.

Det er dog ellers ikke gået Breums vej i foråret, hvor han har siddet på bænken i samtlige kampe i OB og fået nul minutter i 3F Superligaen.

Det var da også grunden til, at Breum i første omgang ikke blev udtaget, og derfor er han kun ekstra glad for, at han nu får chancen blandt de bedste talenter i Danmark.

- Det betyder meget. Det er et kæmpe skulderklap, så det betyder alverden, og det giver bare endnu mere blod på tanden, så jeg er glad for at være her. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark U21 -OB-talent har kæmpet: Jeg havde ikke regnet med landsholdsudtagelse
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg fik et opkald, hvor jeg fik forklaret situationen og fik at vide, at de gerne ville have mig til at møde ind.

Det var et opkald, som i den grad satte de gode følelser i gang hos Breum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han havde nemlig ikke selv regnet med, at han ville få chancen på U21-landsholdet efter det dårlige forår.

- Min første prioritet har været at komme tilbage på holdet i OB. Jeg har jo spillet nul minutter, så jeg havde ikke forventet at komme med, når jeg ikke havde spillet så meget.

- Der er så meget kvalitet på den her årgang. Der er så mange, som får spilletid, så jeg havde jo set den komme, at jeg ikke ville komme med, så det var bare en positiv overraskelse, at jeg så kan komme med nu.

Hvordan havde du det efter opkaldet?

- Det kriblede i benene for at komme i gang, da jeg havde fået opkaldet. Det er jo fedt! Det var kun gode følelser, som kom frem. Så jeg blev glad og skrev rundt til familie og så videre som det første.

Breum har dermed fortsat sin debut til gode på U21-landsholdet, og den kan faktisk komme på hjemmebanen i Odense, og det glæder OB-talentet sig kun over.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er selvfølgelig en ekstra bonus, at det er i Odense på min normale hjemmebane, så man kunne forestille sig, at der kom en del fra byen. Så det er fedt.

Har du inviteret hele familien?

- Jeg tror godt, at du kan regne med, at der kommer en stor del af familien, siger Jakob Breum til bold.dk med et smil.

Det er tirsdag klokken 18:00, at opgøret mellem Danmark og Schweiz bliver sparket i gang på Nature Energy Park i Odense.

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce