2022-09-27 21:59:37

Ross blev skurken for Danmark: Skuffet og pisse irriteret

Mathias Ross endte med at blive skurken for Danmark, da han brændte fra pletten i straffesparkskonkurrencen i playoff-kampen om at komme til EM, og det var han skuffet over.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

Når der til næste sommer skal afholdes EM for U21-landshold, bliver det uden dansk deltagelse, da de tirsdag aften missede muligheden i playoff-kampen mod Kroatien.

Her endte dramaet i en straffesparkskonkurrence, hvor det var Mathias Ross, som skulle tage sig af det sjette spark. Det gik dog ikke efter planen for den danske stopper, da han endte med at brænde fra pletten.

Derefter kunne kroaternes Marco Pasalic blive matchvinder for gæsterne.

Efter kampen talte bold.dk og resten af den fremmødte presse med Ross, som i den grad var ramt af den store skuffelse.

- Det er en skid fornemmelse, som jeg står med. Vi spillede en fin kamp, hvor første halvleg var rigtig god. Men nu står vi tilbage tomhændet, og at vi så taber på den måde, gør det ekstremt irriterende. 

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Ross blev skurken for Danmark: Skuffet og pisse irriteret
Foto: Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at jeg brændte. Jeg spillede egentlig en rigtig god kamp, så det irriterer mig, at jeg ikke fik scoret på det straffespark. Men der var jo en, som skulle brænde, og det blev så mig. Det er pisse irriterende, men der er jo ikke noget at gøre ved det.

bold.dk har tidligere talt med Victor Kristiansen, som fortalte, at han stadig tænkte på sit brændte straffespark fra EM sidste år, men Ross føler, at han nok skal komme videre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er da ærgerligt, men der var jo en, som skulle brænde. Jeg skal nok komme mig over det, det er jeg ikke så bekymret for. Lige nu er det selvfølgelig bittert.

- Jeg har brændt et straffespark, og det er det, der sker. Det er en del af at spille fodbold. Nu brændte jeg, men der er ingen grund til at grave sig selv ned over det, udtaler Mathias Ross.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

10'
1 0
Matthew O'Riley
Mål
19'
2 0
Morten Frendrup
Mål
84'
2 1
Igor Matanovic
Mål

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0