2023-03-29 09:22:00

Steffen Højer som landstræner i Odense: Det var specielt

U21-landstræner Steffen Højer havde en speciel tirsdag aften, da han vendte tilbage til sin tidligere hjemmebane i Odense.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Odense

En tidligere OB-bomber var tirsdag aften tilbage på Nature Energy Park, da U21-landsholdet spillede testkamp.

Det var nemlig med Steffen Højer som landstræner, som dermed fik sin hjemmebanedebut på et sted, som står hans hjerte nært.

Højer scorede nemlig mål på samlebånd i perioden fra 2003 til 2005 i OB-trøjen, og det var da også noget særligt at være tilbage i Odense.

- Det var virkelig specielt, det var fedt. Det er jo også derfor, at jeg ikke kunne stå stille derude, jeg var godt med i det jo, siger Steffen Højer med et grin til bold.dk og fortsætter.

- Det betyder jo noget, og det skal fodbold også. Nu kom jeg ned på min gamle hjemmebane med et landshold, det var stort.

Steffen Højer kan nu se tilbage på en uge, hvor han for første gang fik lov til at være U21-landstræner.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark U21 -Steffen Højer som landstræner i Odense: Det var specielt
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Det blev til en træningslejr til Tyrkiet, hvor de spillede mod Ukraine, inden de vendte snuden hjem til Odense igen.

Og de danske talenter har i den grad skabt glæde hos Højer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fået meget ud af det. Vi spillede først mod Ukraine, som var et fantastisk hold. De var et par år ældre end os, og så skal de jo snart spille EM.

- Nu mødte vi så et hold som Schweiz, som bliver dem, som vi skal konkurrere imod. Jeg har set, at det allerede er rigtig godt, men vi bliver meget bedre endnu.

Det lover derfor rigtig godt for chancerne for, at Danmark kommer tilbage i det fine selskab, når der skal spilles EM i 2025.

- Jeg har haft nogle gode træninger med drengene, som jeg nu kender meget bedre. Jeg tror, at alle går og venter på juni måned, hvor det bliver fedt.

- Det lover godt. Vi har allerede snakket om det, wow! Nu skal vi så bare frem til juni måned, hvor vi skal vinde to kampe. Vi vil til EM!

Vejen mod EM starter den 16. juni, når Danmark indleder kvalifikationen med et opgør mod Litauen. 

1 kommentar

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce