2022-09-27 06:30:02

Tengstedt er gået målamok i Norge: Den havde jeg ikke set komme

U21-landstræner Jesper Sørensen fortæller til bold.dk, at han ikke havde regnet med, at Casper Tengstedt ville gå målamok i den første tid hos Rosenborg, men landstræneren har altid haft en tro på, at Tengstedt kan score måll.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Otte mål og fire assists i kun syv kampe.

Casper Tengstedt har taget norsk fodbold med storm, efter han i sommer tog skiftet fra AC Horsens til Rosenborg, hvor han har skudt diverse hold i Eliteserien i sænk.

Den danske angriber har imponeret stort, og han har da også taget målnæsen med sig i U21-landsholdslejren, hvor han i denne tid er at finde.

Her er det landstræner Jesper Sørensen, som har ansvaret for ham, og han fortæller til bold.dk, at han i den grad er overrasket over, at Tengstedt har fået så voldsom en start på tilværelsen i norsk fodbold.

- Jeg havde ikke set det komme, at han skulle få nøjagtig den start, som han har fået i Rosenborg, siger Sørensen med et grin og fortsætter.

- Men jeg er ikke overrasket over, at han har klaret sig godt eller scoret mål, fordi det er jo derfor, at vi har haft ham med.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Tengstedt er gået målamok i Norge: Den havde jeg ikke set komme
Foto: Ole Martin Wold/NTB/Ritzau Scanpix

- Vi har haft en stor tro på Casper i lang tid. Det var jo også derfor, at vi havde ham med i truppen, da han spillede 1. division med AC Horsens, som der ikke er mange, der gør. Vi har hele tiden set ham som en dygtig afslutter og teknisk dygtig spiller, som har mange muligheder for at få sat sine afleveringer ind.

Tengstedt sørgede for, at Danmark kan gå ind til tirsdagens playoff-kamp mod Kroatien med håb i bagagen, da han reducerede til 1-2 i det første opgør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover det var en scoring, som kan hjælpe Danmark på vej mod EM-slutrunden til næste sommer, så kan det også være med til at løfte hele holdet. 

- Det er så fantastisk for både ham og os, at han også fik scoret i sidste kamp, da det giver en god tro til ham og de andre spillere, da de ved, at han også kan byde ind her.

- Men Casper har faktisk altid haft en stor tro på egne evner, så det er ikke på den måde, at jeg har set en forandring. Men nu spiller han 90 minutter hver gang og har tit været den afgørende mand for holdet, og det smitter da selvfølgelig af på ham, som vi også har set i den her samling, lyder rosen fra Jesper Sørensen.

Det er tirsdag aften klokken 18:00, at Danmark og Kroatien tørner sammen i returopgøret i playoff-runden til EM.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0