2022-09-27 08:00:01

Victor Kristiansen jagter revanche: Jeg sparker gerne det straffespark

Victor Kristiansen indledte sin karriere på U21-landsholdet med at brænde det afgørende straffespark i en EM-kvartfinale, og han fortæller til bold.dk, at han gerne vil have vasket den plet af sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Tilbage i maj måned 2021 meldte den dengang kun 18-årige Victor Kristiansen sig på banen i landsholdsregi, da han fik sin debut for U21-landsholdet i EM-kvartfinalen mod Tyskland.

Efter han havde gjort lynkarriere hos FC København, fik han nu chancen mod nogle af verdens største talenter, hvor Kristiansen også leverede en flot indsats, men så blev han mødt af nedturen.

Kvartfinalen endte nemlig med at gå ud i straffespark, hvor Kristiansen brændte fra pletten.

Nu er vi dog i 2022, hvor Kristiansen igen har muligheden for at komme til EM, hvis Danmark formår at slå Kroatien tirsdag aften, og FCK-backen fortæller til bold.dk, at han lægtes efter at revanchere det brændte straffe.

- Ja! Det gør jeg virkelig. Jeg har sagt, at jeg gerne sparker det straffespark, hvis vi får et mod Kroatien, siger Kristiansen med et stor smil, inden han fortsætter om tiden efter det brændte straffespark.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -Victor Kristiansen jagter revanche: Jeg sparker gerne det straffespark
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Det var selvfølgelig hårdt dengang, men da skuffelsen over at brænde havde lagt sig, så sad jeg egentlig tilbage med en rigtig god følelse efter den kamp mod Tyskland. 

- Det var også en af de kampe, hvor jeg fik sat mit aftryk. Jeg havde haft et godt forår, og så fik jeg vist, at jeg sagtens kunne være med mod nogle spillere, som også var et niveau over mig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden det brændte straffespark har Kristiansen ikke set sig tilbage, da han nu kan prale med at være dansk mester med FCK og fået sin debut i Champions League.

Men den aften i maj kommer dog somme tider frem i tankerne hos Kristiansen.

- Det nager mig ikke længere, selv om jeg må indrømme, at jeg skænker det en tanke engang imellem. Så det kunne være meget fedt, hvis jeg kunne få scoret denne gang, udtaler Victor Kristiansen til bold.dk.

19-årige Victor Kristiansen kan få sin ottende landskamp for U21-landsholdet, hvis han kommer i aktion tirsdag aften mod Kroatien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - anden finale

FT

DAN

6 - 6

KRO

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0