2022-09-26 09:05:01

Bænket Wass så Nissen stråle: Ingen misundelse på landsholdet

Højrebacken Daniel Wass fastslår, at der ikke er noget, der hedder misundelse over andres spilletid på det danske landshold.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

Det blev ikke til spilletid for Daniel Wass i den danske 2-0-sejr over Frankrig søndag aften.

I stedet kunne Brøndby-spilleren se back-konkurrenterne Rasmus Nissen Kristensen og Alexander Bah få minutter, hvor særligt førstnævnte gjorde en god figur.

Men selv om det ikke blev til minutter for 33-årige Wass, udtrykte han glæde over sejren, da han talte med pressen efter opgøret.

- Det var helt perfekt. Vi fik en sejr og tre point mod verdensmestrene igen, og jeg synes bare, det viser, at vi har gode spillere over hele linjen, og at der er kamp om pladserne. Det er perfekt at se. Vi har et fantastisk hold, lød det fra Wass.

Brøndby-backen understregede efterfølgende, at han på ingen måde følte misundelse over at se Nissen Kristensen stråle i sejren over Frankrig.

Artiklen fortsætter efter billedet

Nations League A -Bænket Wass så Nissen stråle: Ingen misundelse på landsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Det er det, der kendetegner det her hold. Der er ikke noget, der hedder misundelse. I dag (søndag, red.) ved jeg, at min konkurrent Nissen spiller en fantastisk kamp, og jeg under ham det. 

- Om det er ham eller en anden, så handler det om at vinde, og vi er et hold, og det er det, som kendetegner holdet, fastslog Wass, der desuden mente, at Danmark fik vist, at de kan gå hele vejen til VM.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ja, det synes jeg. Nu skal vi også lige have fødderne på jorden, men jeg synes, at vi har bevist, at vi har niveau til at være en outsider. 

- Vi kommer ikke for at være med. Vi kommer for at vinde. Jeg synes også, at vi under EM fik vist, at folk godt kan regne med os som en outsider, afsluttede Brøndby-spilleren.

Daniel Wass fik 59 minutters spilletid i torsdagens 1-2-nederlag til Kroatien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

34'
1 0
Kasper Dolberg
Mål
39'
2 0
Andreas Skov Olsen
Mål

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0