2023-02-03 11:00:02

DBU-chef forklarer Hjulmand-udmelding på Deadline Day

Peter Møller fortæller til bold.dk, at DBU ikke lagde nogen specifik strategi for at bringe nyheden om Kasper Hjulmands fortsættelse på Deadline Day.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På årets næst-travleste dag i fodboldverdenen meddelte DBU, at Kasper Hjulmand fortsætter som landstræner.

Nyheden blev bragt tirsdag aften midt i den såkaldte Deadline Day, hvor klubber verden over offentliggjorde handler, mens rygterne om forhandlinger og fejlslåede transfers også tog stort fokus.

Timingen for DBU's udmelding virkede således en anelse besynderlig rent kommunikativt, og derfor har bold.dk spurgt ind til en forklaring hos fodboldforbundets fodbolddirektør, Peter Møller.

- Vi havde lige været til landstrænersamling i Henne, og i den forbindelse var en af vores største samarbejdspartnere TV 2 ovre for at lave noget, og derfor fortalte vi det der. 

- Og så er folk jo velkomne til at ringe til mig, som du gør her. Det er jo ikke noget lukket land, så vi stiller gerne op og svarer på det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -DBU-chef forklarer Hjulmand-udmelding på Deadline Day
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Men jeg har noteret mig, at det ikke er alle medier, der har gjort det, men der er alligevel nogle, der synes, at det var den forkerte måde at gøre det på. De er jo velkommen til at ringe, siger DBU-bossen til bold.dk.

Så I lagde ikke nogen strategi for udmeldingen? 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ikke nogen strategi bag det - mere gennemtænkt er det her som sådan ikke. Nu var vores største samarbejdspartner der, og så kunne vi fortælle dem det, og så følger du op nu. 

- Det synes jeg er super godt. Det er jo en journalist, der gerne vil arbejde for det, og det synes jeg er flot, afslutter Peter Møller.

Kasper Hjulmand har fortsat kontrakt til 2024.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0