2022-12-01 10:15:01

DBU-pressechef svarer igen på kritik: Det er ikke spillernes valg

Der var kun fem spillere, som blev stillet til rådighed for den skrevne danske presse, efter Danmark røg ud af VM. Det har der været en kritik af, men DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, slår fast, at det ikke var spillernes valg.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

Den største danske VM-skuffelse til dato blev en realitet onsdag aften, da Danmark røg ud af slutrunden efter et nederlag på 0-1 til Australien.

I mixed zone efter kampen skulle de danske spillere så igennem for at svare på spørgsmål fra den skrevne presse, men det var ikke meget, som de danske journalister fik at arbejde med.

Alexander Bah, Jesper Lindstrøm, Andreas Christensen, Simon Kjær og Andreas Cornelius.

Det var DBU's lineup til pressen, og derfor var der flere af de erfarne kræfter som Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og Christian Eriksen, som ikke stillede sig op og snakkede med den skrevne presse.

Det blev der sat spørgsmålstegn ved af flere af de danske journalister, men begrundelsen for valget af spillere kom kommunikationschef Jakob Høyer dog med på torsdagens pressemøde i Qatar.

- Den kan jeg tage, jeg følger jo også med på Twitter og alle andre steder. Jeg synes, at vi har nogle spillere, som har stillet ufatteligt meget op. Forleden dag blev jeg interviewet om, hvordan vi arbejdede som det her meget åbne landshold, hvor spillerne er så meget til rådighed, som de er. 

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -DBU-pressechef svarer igen på kritik: Det er ikke spillernes valg
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg er ked af, hvis der var nogle af jer, som gik glip af et par af profilerne i går. Jeg skulle hilse og sige, at de har haft givet mange interviews, da de også gav TV-interviews.

- Så det er ikke spillernes valg. Vi prøver hele tiden på at følge op på de mange efterspørgsler, som der er. Så hvis I vil rette en kritik, så gør det imod mig frem for spillerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Senere på pressemødet kom der endnu et spørgsmål i samme boldgade, som omhandlede, om det var det rette valg at sende to unge spillere i form af Bah og Lindstrøm, efter Danmark netop havde noteret sig for en stor fiasko.

Men det kunne Jakob Høyer ikke nikke genkendende til.

- På den ene side kritiserer I, at der ikke kommer nok spillere, og så når der kommer nogle, så er det de forkerte. Det har jeg lidt svært ved at følge med i. De var jo ikke de første, som kom ud til pressen.

- Inden Alexander og 'Jobbe' kom ud til jer, havde der været tre/fire spillere ude hos Danmarks Radio og TV2, så I skal jo se alle pressearbejdet i det hele. Vi gør det så godt, som vi kan.

- Vi skal så også evaluere, om vi skulle have gjort det på andenvis. Men vi har nogle fantastiske spillere, som stiller op, selv om det var en svær stund.

Danmark formåede blot at få et enkelt point ved VM-slutrunden, da det blev til nederlag til både Australien og Frankrig, mens det blev til 0-0 mod Tunesien.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

60'
1 0
Matthew Leckie
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0