2022-11-29 12:55:47

Hård kamp om dansk startplads: Alle har fortjent at spille

Kasper Hjulmand har svært ved at finde de 11 spillere, som skal starte inde mod Australien, da han mener, at alle mand i truppen har fortjent at spille. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Når Danmark onsdag skal spille den afgørende gruppekamp for avancement i VM mod Australien, er der hård kamp om pladserne på holdet. 

Landstræner Kasper Hjulmand forklarer, at alle mand er klar til kampen, hvilket du kan læse mere om her, og Hjulmand føler, at samtlige spillere i truppen fortjener spilletid.

- Det er altid svært at sætte hold. Vi har 26 spillere med, som alle har fortjent at spille og vil gøre hvad som helst for at spille. 

- De er her af en årsag, og det er, at jeg tror på dem. De er allesammen gode nok og har fortjent at spille, siger Hjulmand, som altid har mærket stor konkurrence om pladserne på holdet:

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hård kamp om dansk startplads: Alle har fortjent at spille
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg har aldrig følt, det har været nemt at sætte hold, og det er godt, det er sådan. Vi kigger på, hvad det bliver for en taktisk kamp, hvilken struktur vi skal spille med, hvem der passer til det, og hvem der passer sammen.

- Følelserne er skruet op gange ti til et VM. Fodbold er helt fantastisk, men ønsket om at levere og frygten for at tabe fylder endnu mere her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men først og fremmest er det en fodboldopgave at stille med det hold, vi tror, kan klare opgaven. Jeg stoler på alle de spillere, vi har med, og der er mange måder at skære den på, siger Hjulmand. 

bold.dk's chefredaktør René Schrøder har et bud på, hvordan Danmark bør starte mod Australien. Læs mere om det her. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0