2023-03-22 15:07:03

Hjulmand korrigerer: Selvfølelig står Schmeichel mod Finland

Den danske landstræner Kasper Hjulmand fortæller, at Kasper Schmeichel naturligvis vogter buret, når Danmark brager sammen med Finland torsdag aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Helsingør
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

- Må jeg korrigere noget? 

Ordene kommer fra Kasper Hjulmand, der på onsdagens pressemøde afbrød et spørgsmål, der var rettet til Kasper Schmeichel. 

Spørgsmålet omhandlede Hjulmands udtalelse fra tidligere på ugen, hvor landstræneren fortalte, at der aldrig havde været større konkurrence om målmandspladsen under hans ledelse grundet Frederik Rønnows imponerende form.

- Jeg sagde, at der var større konkurrence, end der nogensinde har været. Det betyder, som jeg også sagde, at Frederik (Rønnow, red.) har flyttet sig, og han kommer ind, og der er en konkurrrence-situation. 

- Men bare lige for at korrigere det, som der refereres til: Der er jo ingen tvivl om, at Kasper (Schmeichel, red.) står og er vores førstemålmand, siger Hjulmand.

Efterfølgende blev Hjulmand bedt om at svare på følgende i relation til målmandsposten.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM -Hjulmand korrigerer: Selvfølelig står Schmeichel mod Finland
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Men tidligere på ugen blev du spurgt om det, hvor du sagde, at det ikke var sikkert, at Kasper stod? 

- Nej, nej, nej, lød Hjulmands svar. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Schmeichel roser Rønnow
Kasper Schmeichel har noteret sig, at Frederik Rønnow har gang i en forrygende sæson i Union Berlin. 

Men den 36-årige landsholdskeeper mener ikke, at det nytter noget at spekulere i, om hans plads som førstevalg på landsholdet går til målmandskollegaen.

- Frederik har haft en fantastisk sæson. Jeg har set mange af hans kampe, og han har stået fantastisk. Og hver eneste gang han har stået for Danmark, har han stået fantastisk.

- Jeg har altid set det som en konkurrence, fordi han er så dygtig, som han er. Men jeg har altid fokuseret på mig selv. Jeg kigger ikke mig selv over skulderen, for hvis jeg begynder at kigge den vej, kigger jeg ikke fremad. 

- Jeg kan kun fokusere på mine egne præstationer, og så længe jeg præsterer på det høje niveau, jeg gør, giver jeg mig selv den bedste chance for at spille, lyder det fra Schmeichel. 

Danmark tager torsdag aften hul på EM-kvalifikationen, når Finland kommer på besøg i Parken klokken 20:45.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM - 1. runde

FT

DAN

3 - 1

FIN

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce