2022-11-27 14:28:06

Hjulmand om Kjær: Vil spille selv med brækkede ben

Kasper Hjulmand har stor respekt for, at anfører Simon Kjær vil spille for enhver pris, om han så har brækket begge sine ben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Simon Kjær sad ude, da Danmark lørdag tabte 1-2 til Frankrig, og efter kampen erkendte landsholdets anfører, at han var gevaldigt træt af at sidde over. Læs mere om det her.

Søndag mødte Kasper Hjulmand pressen, og her forklarede han, at det 100 procent var hans beslutning at lade Kjær sidde over.

Kjær melder nemlig ikke selv afbud til kampe, forklarer landstræneren. 

- Man får ikke Simon til at melde afbud til en kamp. Det kan ikke lade sig gøre. Om han så havde brækket begge ben, så ville han sige, at han var klar, siger Hjulmand.

- Sådan skal det være, det kan jeg godt lide, men så er det op til mig at træffe den beslutning, der er den bedste for holdet.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hjulmand om Kjær: Vil spille selv med brækkede ben
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Det er altid min opgave at stille det bedste hold til den pågældende opgave, uanset hvad historien er. Og man skal huske, at når vi vurderer spillere, er der mange ting i vægtskålen, blandt andet karakter og lederskab. 

- I den historie vi har haft over de seneste år, har Simon været en vigtig karakter, og det fylder på vægtskålen, men det er min beslutning at vælge dem, der er bedst til kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det man skal huske ved Simon, er, at han fik en alvorlig korsbåndsskade for 11 måneder siden. Vi har fulgt det nøje og har været i Milano mange gange. 

- Jeg har kæmpe respekt for det arbejde, han har gjort, og I skal vide, hvor kæmpe en motivation det har været for Simon at komme med til VM og kæmpe for Danmark, og hvor meget han brænder for dansk landsholdsfodbold.

- Han har knoklet, arbejdet og gjort alt, hvad han kunne for at komme med. Men han mærkede lidt i låret efter Tunesien, og det var min beslutning at lade ham sidde ude mod Frankrig.

33-årige Simon Kjær står noteret for 122 A-landskampe for Danmark. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 3. runde

FT

AUS

1 - 0

DAN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0