2022-09-26 11:15:01

Hjulmand opfordrer spillere: Tænk VM i 5 minutter hver dag

Den danske landstræner Kasper Hjulmand har opfordret landsholdspillerne til at skænke den kommende VM-slutrunde en tanke i fem minutter hver dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Brug lige fem minutter hver dag på at tænke på VM.

Sådan lød Kasper Hjulmands sidste opfordring til det danske landshold, inden parterne skiltes efter søndagens 2-0-sejr over Frankrig.

Det fortalte kantspilleren Jesper Lindstrøm til bold.dk og den øvrige presse efter triumfen i Parken.

- Hjulmand sagde som det sidste, at han er klar over, at der er et par måneder til VM, men vi måtte godt lige bruge fem minutter hver dag på at tænke på, at der kommer et VM, hvor man skal være 100 procent klar, sagde Frankfurt-danskeren.

Da Hjulmand efterfølgende kom forbi pressen, bad bold.dk landstræneren om at uddybe, hvad der lå bag hans opfordring til spillerne.

Artiklen fortsætter efter billedet

VM -Hjulmand opfordrer spillere: Tænk VM i 5 minutter hver dag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg tror ikke, man ved, hvor fokuseret sådan nogle fodboldspillere er, og hvor gode de er til at tænke kortsigtet og tænke på den næste kamp, og hvor meget det egentlig kræver af dem, hver gang de går ind på den bane i de der store kampe, de har foran sig. 

- Så det lige at bruge fem minutter hver dag og åbne øjnene og sige 'okay, vi skal også noget sjovt til november - vi skal gøre, hvad vi kan,' kan gøre, at man måske gør lidt ekstra. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nogen, der rigtig, rigtig gerne vil med, eller måske havner lidt uden for spilletid, står måske op en time tidligere og kommer ind på træningsanlægget og gør lidt ekstra, fordi de har en drøm om at ville være med. 

- Det er en kæmpe motivation for mange spillere nu at gøre alt, hvad de kan og lidt mere, sagde landstræneren.

Næste gang landsholdet samles står den på VM, og derfor går landstræneren nu ind i en periode, hvor han ikke længere har kontrol med spillerne forberedelse til den store slutrunde. 

Danmark tager hul på VM-slutrunden den 22. november mod Tunesien.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0