2022-09-13 15:11:56

Hjulmand raser over de sociale medier: Det smadrer vores liv

Kasper Hjulmand mener, at de sociale medier smadrer folks liv, da blandt andet Joachim Andersen blev udsat for dødstrusler, og derfor forlanger landstræneren, at der snart kommer nogle reguleringer.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

Fodbold og de sociale medier har i mange år været en farlig cocktail.

Det gik blandt andet ud over Crystal Palaces Joachim Andersen, som modtog dødstrusler på Instagram, efter han havde været involveret i en situation, som kostede Liverpools Darwin Nunez et rødt kort.

Hadbeskederne mod Andersen skabte en stor debat, og landstræner Kasper Hjulmand forlanger, at der snart bliver taget hånd om problemet.

På tirsdagens pressemøde i forbindelse med landsholdsudtagelsen var det nemlig tydeligt, at Hjulmand var frustreret over den manglende lovgivning mod de sociale medier.

- Det er et kæmpe problem for os alle sammen, at de sociale medier smadrer vores liv. Vi skulle bare lukke hele banden ned. Medierne bruger også meget tid på at referere til de sociale medier i dækningen, men det er ikke virkeligheden.

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Hjulmand raser over de sociale medier: Det smadrer vores liv
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Sociale medier er ikke virkeligheden. Det er et stort problem for vores unge, og det er et stort problem for de børn, som vokser op med det, fordi de er så påvirket af det. 

- Jeg er sikker på, at de algoritmer, som ligger bag, at de giver afhængighed og ensomhed, som allerede er blevet bevist. Vi så det også med Joachims tilfælde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Så det bedste, som vi kan gøre, er, at vi skal lave noget lovgivning mod algoritmer på sociale medier. Det kommer nok i løbet af sig selv i løbet de af næste år, udtaler Kasper Hjulmand.

Det er dog ikke kun tosserne bag skærmen, som er skyld i den massive mængde af hadebeskeder på de sociale medier.

Hjulmand mener nemlig også, at medierne selv spiller en stor rolle, da det får alt for meget opmærksomhed.

- Jeg synes nogle gange, at jeg hører og ser i alle mulige sammenhænge, at man refererer til, hvad der foregår på sociale medier. Men hvorfor? Man kan lave interviewene selv. Gå ud og få fat i virkeligheden.

- For hver gang der er en negativ person, der kaster op i et tastatur, så er der 1000 andre, som mener noget positivt. Men man refererer til dem, der kaster op i tastaturet. Så man skal passe på med at tro, at dem, der skriver noget der, at det er virkeligheden.

- Så det er vores alle sammens store bekymring. Det er en af dem, at vi skal lukke det skidt ned, lyder meldingen fra Kasper Hjulmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Landstræneren blev også spurgt ind til, hvordan han havde det med den fan-vold, som de seneste uger har taget mange overskrifter.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 5. runde

FT

KRO

2 - 1

DAN

37 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0