2022-09-24 18:22:01

Hjulmand tror på dansk gruppesejr - men Kroatien er favorit

Kasper Hjulmand tror stadigvæk på en dansk gruppesejr i Nations League, men han erkender også, at Kroatien er favoritter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

Danmarks forhåbninger om en gruppesejr led et alvorlig knæk, da Kasper Hjulmands tropper torsdag aften tabte til Kroatien. 

Dermed kan Danmark ikke længere selv afgøre sin skæbne i Nations League, men den danske landstræner tror på, at en gruppesejr stadigvæk er muligt. 

Kroatiens udebaneopgør ude mod Østrig bliver ikke nemt, da de skal vinde for at have en chance for at blive i det øverste Nations League-lag. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Hjulmand tror på dansk gruppesejr - men Kroatien er favorit
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Jeg synes ikke, det er givet, at Kroatien bare tager til Østrig og tager den. Jeg vil sige, at de er favoritter til det, men Østrig skal også vinde nede i Østrig. Og Østrig skal vinde, hvis de skal have en chance for at blive i gruppen. 

- Så det bliver ikke en nem kamp for Kroatien. Den kan godt drille Kroatien. Det er klart, det fokuserer vi overhovedet ikke på. Uanset hvad skal vi forsøge at vinde kampen. Så det er jo det, vi fokuserer på, men det kan da godt ske, at vi får hjælp, siger han på lørdagens pressemøde.

Sidst Kroatien tabte en landskamp var i juni, da de tabte 3-0 til netop Østrig. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

DAN

2 - 0

FRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0