Danmark -Hjulmand udtager ni nye til Sverige-kamp
2020-11-08 15:14:47
Foto: Getty Images

Hjulmand udtager ni nye til Sverige-kamp

Kasper Hjulmand har udtaget ni nye spillere til venskabskampen mod Sverige, da flere Premier League-spillere ikke forventes at få lov til at tage til Danmark for at spille.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De engelske myndigheder har strammet corona-reglerne i landet, hvilket betyder, at de danske landsholdsspillere, der spiller i Premier League i skrivende stund ikke ser ud til at kunne rejse til Danmark for at spille landskamp.

Derfor har landstræner Kasper Hjulmand set sig nødsaget til at udtage yderligere ni spillere til sin trup til kampen mod Sverige.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

De ni spillere, der er udtager er Jesper Hansen, Oliver Christensen, Alexander Scholtz, Anders Dreyer, Jens Stryger, Lukas Lerager, Rasmus Falk, Victor Nelsson og Lucas Andersen.

- Vi stiller altid med vores stærkest mulige landshold. Hvis ikke situationen bliver løst, glæder vi os til at se andre, gode spillere i aktion i testskampen mod Sverige på onsdag, som vi lige meget hvad der sker glæder os til at spille og forsøge vinde. Det er altafgørende, at vi kan stille med vores absolut stærkeste landshold i de afgørende Nations League-kampe mod Island og Belgien, siger landstræner Kasper Hjulmand.

De spillere, der på nuværende tidspunkt ikke forventes at nå hjem til kampen mod Sverige er Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard, Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen og Pierre-Emile Højbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 


Foto: Getty Images

28 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce